Čuveni „Romeo iz Riminija“ Maurizio Zanfanti umro je tokom seksa

0
939
Smrt romeo iz riminija
Photo: Screenshot Instagram @walterpandiani80

Nadimak Romeo iz Riminija, dobio je jer je spavao s velikim brojem žena koje su mu na kraju došle i glave. Umro je dok je imao seks sa 23-godišnjom turistkinjom.

Maurizio Zanfanti, najslavniji italijanski „galeb“ plejboj, imao je 63 godine kada je umro. Kažu da je spavao sa više od 6.000 žena, dok se pred svima hvalio da je tokom uspešnog leta mogao da ima seks sa oko 200 žena. Njegov najveći uspeh, rekao je, bio je 207.

Počeo je kao promoter noćnih klubova u Riminiju, čuvenom letovalištu u Italiji, 1970-ih kada je imao 17 godina, kako prenosi Metro.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Korede (@akoredeonline) дана

Dok je radio za noćni klub „Blow Up“, on je ulazio u razgovare sa ženama na ulici kako bi ih nagovorio da uđu u klub i zabave se. U intervjuu u 2016. rekao je: „Mislim da sam više učinio za promociju turizma u Riminiju od stotinu turističkih agencija.“

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели tripodtv (@tripodtv6) дана

Tokom zimskih meseci radio je za turističke agencije u Skandinaviji i bio je toliko poznato da mu je čak i spomenik postavljen u jednom švedskom gradu.

Međutim, u utorak uveče imao je koban srčani udar tokom seksa sa ženom iz istočne Evrope na njegovom imanju na području Pradelle u Riminiju. Ona je pozvala hitnu službu, ali uprkos naporima lekara nisu ga mogli oživeti. Italijanski mediji su preneli da je to bio način na koji bi on želeo da ode sa ovog sveta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIA PALOMBA (@maripalomba) дана

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde