Sekirate se zbog gluposti? Pogledajte ovaj video!

Svi gledaju ovaj pretužni kratki božićni film. Uzdrmaće vas, ali ćete sigurno shvatiti poruku i da, plakaćete kao malo dete!

0
140

Suze u mladićevim očima nikoga nisu ostavile ravnodušnim tako da je video, koji je nastao još 2014. godine, sada postao viralan.

Božić je mnogima omiljeno doba godine. Ljubav, zajedništvo, slavlje, a na zapadu i pokloni. Sve to čini jedinstveni praznični duh koji svi vole. Ali, složićete se, da ima nešto u Božiću što, osim sreće, podstiče i na tugu, naročito ako ste izgubili neku blisku osobu.

I dok se manje-više sve božićne reklame okrenute ka aspektu sreće, ovih dana internetom kruži kratak film koji će vas podsetiti da treba ceniti svaki trenutak koji provodimo na ovome svetu jer nikad ne znamo koji će nam Božić biti poslednji.

Nažalost, ovaj video u neku ruku prikazuje i današnju stvarnost. Pripremite maramice!

Video pod nazivom “Love is a Gift” prikazuje muškarca koji na kalendaru označava dane do Božića sledeći tradiciju podstaknutu porodičnom tragedijom iz prošlosti. Naime, svake je godine glavni glumac dobijao audioporuke svoje pokojne majke za Božić, ali došla je na red i ta poslednja kaseta, kojom se ona oprostila od njega zauvek.

Snažna poruka

Suze u mladićevim očima nikoga nisu ostavile ravnodušnim tako da je video, nastao još 2014. godine, sada postao viralan. Pregledan je više od 6,5 miliona puta otkako ga je njegov autor Phil Beastall ponovno objavio u nedelju.

“Ovo je otišlo dalje nego što sam se nadao. Samo sam želeo da napravim nešto što će odjeknuti. Mislio sam da bi to bila dobra priča. Nije inspirisana stvarnim događajem, već sam samo hteo da podsetim ljude da su srećni što su živi”, kazao je 32-godišnji producent videa za BBC.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde