Koja boja eyelinera odgovara vašim očima?

Da biste istakle prirodnu lepotu svojih očiju otkrijte u nastavku teksta koja boja magičnog tuša je savršena za vas.  

0
410
Koja boja eyelinera odgovara vašim očima

Početak novog godišnjeg doba idealno je vreme da probate novi modni trend, novu frizuru ili novu boju ruža za usne.

Sigurni smo da ste nakon godišnjeg odmora odložile ružičasti ruž, jarke boje lakova za nokte i intezivni kolorit senki. Ali, šta je sa eyelinerom?

Ljubiteljke ovog make up proizvoda mogu da odahnu. Eyeliner je uvek u modi! Ove jeseni dolazi u sasvim novim bojama i oblicima. Zato umesto klasičnog crnog uplovite u šareni svet.

Da biste istakle prirodnu lepotu svojih očiju otkrijte u nastavku teksta koja boja magičnog tuša je savršena za vas.

Iako su braon oči najčešće, pa ih mnogi smatraju monotonim, žene sa ovim očima ne treba mnogo da brinu kada je šminka u pitanju. Stoje im sve boje kako senki, tako i maskara. Ako odlučite da u svoj make up uvrstite eyeliner neka to bude u plavoj boji. Bez obzira da li izaberete svetlu nijansu ili tzv. midnight blue, budite sigurne – vaše oči zasijaće zadivljujućim sjajem.

Na granici između svetlo braon i zelene, očima boje lešnika najbolje će pristajati metalik nijanse. Ove boje daće vašim očima dodatni sjaj i učiniti ih za nijansu ili dve svetlijim. Iako mnoge dame smatraju da je ovakav eyeliner namenjen za večernje izlaske, beauty stručnjaci poručuju da ga uz malu korekciju možete poneti i kao dnevni make up. Umesto uz čitavu liniju trepavica eyeliner nanesite samo u uglovima oka. Kao inspiracija može vam poslužiti Jil Sander revija za jesen/zimu 2023.

Zelene oči i ljubičasti make up – kombinacija koju Gucci već godinama smatra savršenstvom. Ko smo mi da protivurečimo majstorima svog zanata? Zato, drage dame, sledite savet čuvene modne kuće i svoje mistične oči istaknite eyelinerom u komplementarnoj ljubičastoj nijansi.

Plave oči, baš kao i one u braon boji, jednostavne su za šminkanje, jer im idealno pristaju gotovo sve nijanse. Ipak, uz eyeliner smaragdnih tonova doći će u prvi plan.

Sive oči su veoma retke, te ih mnogi smatraju posebnim. Ovoj prelepoj boji najviše odgovara burgundy koja će poput čaše vina uneti toplinu u vaš pogled. Ukoliko i dalje niste sigurne da ova jarka boja za vaše oči pogledajte kako je nose manekenke na Erziak reviji ove jeseni.