Uvertira za veliki koncert: Saša Kovačević u studiju Dženifer Lopez

Nije tajna da Saša Kovačević važi za jednog od najuspešnijih muzičara mlađe generacije u Srbiji i da godinama ulaže ogromne svote novca u svoju karijeru. Da mu je imidž i te kako važan, svedoče i vrhunske produkcije spotova i pesama, za šta Kovačević ne žali pare!

0
1358
Saša Kovačević
Foto: Instagram

Popularni pevač će nakon američke turneje, koju je završio koncertom u Atlanti, otputovati u Majami, gde će snimiti dve nove pesme, kojima će najaviti veliki solistički koncert u „Štark areni“ u Beogradu za Dan zaljubljenih.

„Saši je veoma važno da pre svega zadovolji svoje muzičke kriterijume, jer je tek tako siguran da će i njegova publika pozitivno reagovati. Oduvek se vodio idejom da nikada ne plasira pesme čim ih završi, već da prođe određeni vremenski period kako bi se uverio da je sve savršeno i pod konac“, kaže izvor „Alo!“ i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) дана

„Nakon uspešnih koncerata koje je imao širom Amerike, on će otputovati u Majami, gde će u studiju Rebel snimiti dve pesme koje je već pikirao kao velike buduće hitove. Zanimljivo je da je upravo u tom čuvenom studiju svoje najveće hitove snimila i pop diva Dženifer Lopez, koja i dalje sarađuje isključivo sa talentovanim muzičkim producentima koje je Kovačević angažovao. Iako će za dve pesme iskeširati pravo malo bogatstvo, njemu to ne predstavlja problem jer kada je reč o karijeri, ne voli da škrtari“, otkriva izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) дана

Da će 2018. godinu pamtiti isključivo po dobrim stvarima, govori i činjenica da je zakazao svoj veliki solistički koncert u „Štark areni“ za 14. februar, a pre toga će nastupiti u sarajevskoj „Zetri“ 22. decembra. Kovačević može da se pohvali i time što je u ovoj godini postao preduzetnik, otvorio je restoran, a kako mu je krenulo, ostalo je još samo da se oženi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) дана

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde