Šlep služba u Srbiji

Šlepanje vozila može postati neophodnost u različitim situacijama. Od onih naizgled bezazlenih, kada vaše prevozno sredstvo ostane bez goriva, do onih težih, kada je ono havarisano.

0
258
Šlep služba u Srbiji

Šlep služba u Srbiji može biti vaš najpouzdaniji, najverniji i najvažniji saveznik u nezgodnim situacijama u saobraćaju.

Bez obzira na to da li se vaše vozilo pokvari na putu u Beogradu ili u nekom drugom gradu ili kraju naše države, uvek možete pozvati šlep službu u pomoć. Prema tome, u svom telefonskom imeniku uvek imajte kontakt telefon službe kojoj najviše verujete!

Šlepanje vozila može postati neophodnost u različitim situacijama. Od onih naizgled bezazlenih, kada vaše prevozno sredstvo ostane bez goriva, do onih težih, kada je ono havarisano.

U kojoj god situaciji se našli, važno je ostati pribran i ne paničiti. Pre svega, kada se nađete na otvorenom putu sa pokvarenim ili zaustavljenim vozilom, morate pratiti bezbednosne protokole Zakona o saobraćaju. Kako se ponašati kada vam zatreba pomoć na putu i koju šlep službu pozvati otkrivamo vam u narednim redovima.

Kako ostati bezbedan na putu kada vam zatreba pomoć?

Većina vozača burno će reagovati na bilo kakvu nepredviđenu situaciju u saobraćaju, bilo da se radi o probušenoj gumi, manjem ili većem sudaru ili o vozilu koje jednostavno ne može da se pokrene. Međutim, ovo je potpuno pogrešan pristup situaciji. Naime, radi se o tome da je pribranost od krucijalne važnosti kako biste na vreme dobili pomoć koja vam je neophodna.

Osim toga, neophodno je pratiti i određena pravila koja nam nameće Zakon o saobraćaju, jer upravo ona čuvaju vašu bezbednost na otvorenom putu.

Šlep služba u SrbijiUkoliko je vaše vozilo zaustavljeno na putu ili auto-putu i nikako ne možete da pokrenete, niti da shvatite o kakvom kvaru je reč, neophodno je postaviti sigurnosni trougao. Svrha ovog trougla na putu jeste da signalizira drugim učesnicima u saobraćaju da je vaš automobil ili drugo prevozno sredstvo u kvaru. Ova mera predostrožnosti je veoma važna, s obzirom da čuva i vas, ali i druge vozače na datom putu.

Nakon toga, uključite sva četiri žmigavca, ukoliko je to moguće i pozovite šlep službu u blizini. Ako se nalazite na ulicama glavnog grada, koje su pretrpane vozilima, savetuje se da pomoć sačekate u svom vozilu. Čekanje na pomoć van vozila može biti potencijalno opasno. Prometne ulice i ivičnjaci puta nisu bezbedno mesto za čekanje šlep službe.

Sve dok pratite bezbednosne protokole ovog Zakona, vaša sigurnost je zagarantovana i u ekstremnim situacijama.

Šlep služba pokvarenih i havarisanih vozila u Srbiji

Šlepanje vozila u kvaru i havarisanih vozila u Srbiji zadatak je koji bi uvek trebalo prepustiti profesionalcima u ovom poslu. Nikako se ne savetuje samostalno obavljanje ovih zadataka, jer ono može doneti više štete nego koristi.

Kada se radi o vozilu koje je u kvaru, najpametnije rešenje je pozvati šlep službu, koja će vam ukazati pomoć u najkraćem vremenskom roku. Iskusan tim će utovariti vaše vozilo i odvesti ga do ovlašćenog servisa ili neke druge lokacije.

Ukoliko se radi o vozilu koje je havarisano u sudaru ili drugoj saobraćajnoj nesreći, zadatak šlepanja je daleko komplikovaniji. U ove svrhe koristi se posebna mehanizacija, više radne snage i neophodno je više vremena. Stoga, pozovite samo šlep službu koja će spremno odgovoriti na sve izazove i koja poseduje modernu mehanizaciju, iskusne zaposlene i redovno servisiran vozni park.

Šlep služba u Srbiji – Kome pokloniti poverenje?

Iako je pozivanje šlep službe nešto što većina vozača nerado obavlja, ponekad je to jedino pametno i promišljeno rešenje.

Nezgode u saobraćaju se dešavaju – i to je činjenica. Stoga, morate znati kome smete pokloniti svoje poverenje i svoje prevozno sredstvo.

Šlep služba iz Beograda, AS 011, ima višegodišnje iskustvo u ovom poslu, poseduje vrhunski vozni park, koji se redovno održava i servisira, kao i iskusan tim zaposlenih, spreman da odgovori i na najteži zadatak.

Šlep služba u SrbijiZa više informacija o uslugama ove šlep službe, u svakom trenutku AS 011 stoji vam na raspolaganju!