Zašto šlep vozila treba prepustiti profesionalcima?

Ma koliko godina bili aktivni vozač, sigurni smo da nemate iskustva u šlepanju vozila. Nemojte da zaboravite da je automobil vredna imovina. Stoga je rizično da vuču samostalno obavljate, jer postoji velika verovatnoća da ćete svom četvorotočkašu naneti dodatnu štetu.

0
393
Slep vozila

Da li ste se ikada pitali kako biste se snašli u situaciji da vam se auto pokvari na putu kada ste sami, a nema pomoći u blizini? Samo vozači kojima se ovo već dogodilo znaju koliko može biti frustrirajuća situaciji. Srećom, tu je šlep služba koja će vam pomoći sa svim problemima u vezi sa zastojem automobila.

Verovali ili ne, šlep vozila se vrši skoro jedan vek. Sve je počelo davne 1916. godine kada je Ernest Holmes dobio poziv za pomoć od svog nekadašnjeg profesora koji je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta u potok. Iako mu je bilo potrebno više od 8 sati rada, ovaj mehaničar iz Tenesija zajedno sa petoricom prijatelja uspešno je izvukao na put zaglavljeni Ford Model T.

Upravo je ovaj zadatak Holmesa inspirisao da konstruiše opremu koja bi olakšala vuču vozila. Nakon nekoliko neuspelih pokušaja konačno je napravio sistem dizalica i čekrka koji je montirao na svoj Cadillac.

Bez obzira što se danas mnogi vozači odlučuju da šlep vozila obave u sopstvenoj režiji, stručnjaci savetuju da taj posao, ipak, treba poveriti profesionalcima.

Profesionalni šlep vozila je jedina sigurna pomoć na putu u Srbiji i inostranstvu

Ma koliko godina bili aktivni vozač, sigurni smo da nemate iskustva u šlepanju vozila. Nemojte da zaboravite da je automobil vredna imovina. Stoga je rizično da vuču samostalno obavljate, jer postoji velika verovatnoća da ćete svom četvorotočkašu naneti dodatnu štetu.

Slep vozilaČak i ako ste dobro upoznati sa ovim poslom, šlep vozila samo pomoću užeta ili krute veze može biti prilično opasno. Dovoljan je samo tren neopreznosti da dovedete u opasnost sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Za razliku od neobučenih lica, šlep služba poseduje tim profesioanalaca koji imaju znanje i iskustvo za šlepanje vozila u kvaru. Takođe, imaju svu neophodnu opremu za bezbednu vuču i transport, bez obzira na vrstu i kubikažu vozila.

Šlep službe su dostupne 24 časa

Nepredvidive situacije na putu se mogu desiti u svakom trenutku. I dok vaši najbliži ne mogu uvek da dođu da vam pomognu, šlep služba vam stoji na raspolaganju 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Upravo je jedna od odlika profesionalne šlep kompanije efikasna i brza pomoć na putu. Bilo gde da se nađete dovoljno je da je kontaktirate i šlep vozila biće obavljen u najkraćem mogućem vremenu. Dodatna prednost se ogleda u dostupnosti van granica naše zemlje tako da ne morate da brinete dok ste na putu u inostranstvu.

Profesionalni šlep vozila je povoljan

Šlep vozila od strane profesionalaca ne štedi samo vaše vreme, već i novac. Cena šlep službe obično je određena kilometražom i veličinom vozila. Ipak, ukoliko uporedite troškove angažovanja tima za vuču i troškove za dodatna oštećenja koja mogu nastati poveravanjem posla nekome ko nije vešt i obučen videćete da je daleko isplativije prepustiti stručnjacima da obave šlepanje.

Slep vozilaŠlep služba AS 011 ima višegodišnje iskustvo u šlepanju svih vrsta vozila, uključujući i kombi, motore, skutere, kvadove, oldtajmere. Takođe, vrši usluge šlepanja čamaca, radnih i poljoprivrednih mašina.