Idris Elba pridružio se The Rocku i Jason Stathamu na snimanju

Dvaine 'The Rock' Johnson, Idris Elba i Jason Statham su se vratili u London kako bi snimili više scena za Fast And Furious spin-off Hobbs & Shaw.

0
950
Snimanje novog filma
Foto: Instagram / Screenshot @ldnwheels

Trio je prethodno snimao scene akcije za ovu franšizu u Jorkširu,gde su ih fanovi pratili na ulicama glavnog grada, gde su bili prava atrakcija sa snažnim i glasnim automobilima. I ne očekujemo ništa drugo od ove megapopularne franšize.


The Rock se vratio u akciju kao agent Luke Hobbs, zajedno sa Deckard Shawom kojeg glumi Jason Statham, kojeg su ekipe uslikale kako izlazi iz moćnog McLarena nakon scene brze vožnje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели A&R Talk (@aandrtalk) дана

Idris je nov u ovoj franšizi i boriće se protiv njih dvojice kao genijalni kriminalac koji obožava motore. Možda se zagreva za Džejmsa Bonda?

Glumica Vanessa Kirby je takođe angažovana u ovom filmu i glumi Hattie Shaw, agenta M16. Hobs & Shaw dolaze nam u bioskope sledećeg avgusta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели therock (@therock) дана

Rock je nedavno pokazao na svom Instagram profilu fanovima koliko je posvećen snimanju u Velikoj Britaniji, jer se preselio u ogromnu Surreyovu kuću. The Rock je imao priliku da uživa u jahanju konja na imanju gde su ranije bili smešteni Bred Pit i Angelina Džoli.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde