Apple je u prodaju izbacio dva nova ultra moćna ali mega skupa proizvoda

Apple je izbacio najnoviji MacBook Pro koji je mega snažan ali i mega skup

0
562
novi macbook pro

Apple je pokazao šta nas to novo i uzbudljivo očekuje kada je u pitanju MacBook Pro linija laptopova. Ova čuvena kompanija je nadogradila svoju ikonsku liniju laptop računara sa bržim procesorima, većom memorijom i boljom sigurnošću.

Pro modeli kreći sa enomnom cenom od 1,749 funti za 13-inčni model i 2,349 funti za 15-inčni uređaj. Dva nova MacBook računara su izuzetno snažna ali i skupa za oči običnih smrtnika.

macbook pro(Photo: Apple)

Oba ova računara imaju kontroverzni Touch bar interfejs koji se nalazi na vrhu tastature koji je kao mali ekran osetljiv na dodir i menja svoju funkciju u zavisnosti od toga koju aplikaciju koristite.

Svako ko se nada da će Aplle izbaciti Macbook Pro modele koji nemaju ovu funkciju da bi bili jeftiniji, uzaludno čekaju. MacBookovi dolaze sa Intel procesorima 8. generacije, čineći 15-inčni model bržim za 70%, a 13-inčni model do dva puta brži.

Novi MacBook Pro uključuje podršku za do 32GB memorije, poboljšanu tastaturu za tiše tipkanje i takođe će moći kompilirati kod brže. Ova čuvena hradrwerska kuća je rekla da Apple T2 čip, koji je prvi put predstavljen u iMac Pro, obezbediti bolju bezbednost sistema, i po prvi put ubaciti glasovnog pomoćnika „Siri“ u Mac uređaje. U aprilu, 13-inčni MacBook uređaj bez tuch bara je bio na testiranju i neki korisnici su prijavili probleme sa baterijom. Apple je rekao da to nije sigurnosno pitanje i ponudio je besplatnu zamenu za ove baterije širom sveta.

„Najnovija generacija MacBook Pro je najbrži i najmoćniji laptop koji smo ikada napravili“, rekao je Philip Schiller, Appleov potpredsednik svetskog marketinga. „

Sada sa osmom generacijom 6-jezgarnih procesora, do 32GB sistemske memorije, do 4TB super brzog SSD diska, novom True Tone tehnologijom na Retina displeju i Touch Bar-u, Apple T2 čipu za poboljšanu sigurnost i tišom tastaturom treće generacije i sve to upakovano u tanki i lagani aluminijumski dizajn sa celodnevnim trajanjem baterije, govori da je novi MacBook Pro definitivno najbolji notebook za profesionalce.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde