Kupovina osmijuma – U kojim oblicima ga možete pronaći?

Najređi i najlepši plemeniti metal - OSMIJUM, privlači sve veću pažnju investitora širom sveta, jer njegova vrednost raste tri puta brže od vrednosti zlata!

0
453
Osmijum

Kupovina osmijuma u Srbiji nije komplikovana procedura. Naprotiv, ukoliko i vas zanima investiranje u ovaj plemeniti metal, na pravom ste mestu.

Od otkrivanja da je osmijum moguće kristalizovati i učiniti ga bezopasnim po čovekovo zdravlje do danas, svuda u svetu shvaćena je vrednost najređeg plemenitog metala. U poslednje vreme, investitori pominju osmijum u kontekstu alternative investicionom zlatu. S obzirom na to da je zlata sve manje, ulagači pronalaze nove načine za očuvanje svog kapitala. Osmijum se pokazao kao savršeno rešenje! Prema tome, kupovina ovog metala postaje sve popularnija tema, ali mnogima je i dalje nejasno kako se osmijum nabavlja.

OsmijumPoslednji od osam plemenitih metala može se pronaći u raznim oblicima, od kojih se najviše ističu diskovi i pravougaone pločice.

U narednim redovima otkrivamo u kojim oblicima je dostupan i kako teče proces kupovine ovog dragocenog metala.

Diskovi i pravougaone pločice – Najtraženiji oblici za krupnije investitore

Diskovi i pravougaone pločice predstavljaju najčešći oblik osmijuma, koji se najviše traži, kupuje i prodaje.

Praktičnost je jedna od osnovnih karakteristika ovih oblika u kojima se može pronaći osmijum. Kada je u pitanju investiranje u ovaj plemeniti metal, ne postoji bolji oblik od diska ili pločice.

Kupovina osmijumaCena pločica i diskova razlikovaće se u zavisnosti od debljine i težine istih.

S obzirom na to da osmijum poseduje najveću gustinu od svih ostalih plemenitih metala, njegova vrednost određuje se najviše u odnosu na težinu komada. Teže pločice biće skuplje, dok će pločice manje gramaže biti povoljnije.

Kupovina osmijuma u obliku zvezdica – Idealno za industriju nakita

Još jedan oblik u kojem se može pronaći osmijum su zvezdice, ili tačnije red zvezdica.

U svetu industrije nakita, dizajneri nakita naročito uživaju u ovom obliku osmijuma. Kako bi ih uvrstili u nakit, draguljari najčešće moraju da odvoje zvezdice jedne od drugih.

Kada govorimo o nakitu od osmijuma, ne možemo a da ne spomenemo fascinantni, luksuzni ručni sat koji inkorporira ovaj plemeniti metal u svom dizajnu. Radi se o satu koji je dizajnirao Hublot, a uključuje osmijum i u mehanizmu i u brojčaniku.

OsmijumNajlepši od svih plemenitih metala, prema rečima direktora Instituta za Osmijum Nemačka, upotrebljava se pri izradi nakita, koji po svojoj lepoti parira dijamantima.

Osmijum u obliku brojeva i slova – Savršen poklon za specijalne prilike

Kupovina osmijuma podrazumeva i kupovinu osmijma u obliku brojeva ili slova.

Osmijum

Iako nije pogodan oblik za veće investitore, manjim investitorima može poslužiti kao kamen temeljac za dalja ulaganja. Ipak, ovaj oblik osmijuma najpogodniji je za poklon.

Ukoliko vam predstoji specijalna prilika, kao što su proslave punoletstva, rođendani, krštenja, prvi rođendani ili pak rođenje deteta, poklonite broj ili slovo osmijuma. Osim što darujete praktičan poklon koji će vremenom samo dobijati na vrednosti, primalac će biti oduševljen i njegovim jedinstvenim izgledom. Kristalna struktura i blistavi plavo-beli odsjaj ostavljaju bez teksta.

Gde se može obaviti kupovina osmijuma?

Kada ste se odlučili za oblik osmijuma koji vam najviše odgovara, na red sledi pitanje: Kako ga kupiti?

Osmijum ne možete kupiti bilo gde. Jedini proizvođač osmijuma u svetu je Institut za osmijum Nemačka. Kompanija Insignitus GOLD potpisala je ekskluzivni ugovor sa ovim Institutom za naše tržište i osnovala Institut za osmijum Srbije.

Kupovina ovog plemenitog metala u Srbiji je proces koji je potpuno siguran i bezbedan. Osmijum nije moguće falsifikovati, a kupovina putem Insitituta je jedini način da dođete do svog komada ovog dragocenog metala. Pri tome, svaki komad ima svoj lični identifikacioni kod, putem kojeg se vodi u bazi. Ukoliko rešite da preprodate svoj osmijum, kod prelazi na novog vlasnika.

Kupovinom ovog plemenitog metala, čija vrednost stabilno raste, osiguravate finansijsku budućnost sebe i svoje porodice.

Za više informacija o kupovini osmijuma, kontaktirajte kompaniju Insignitus GOLD.