NAJZDRAVIJI NAPITAK IKADA! Topi salo brzo, a sadrži samo dva sastojka!

Za ovo "čudo prirode" dovoljna su vam samo dva sastojka, koja možete naći svugde i jeftini su. Ovaj napitak pomoći će vam da regulišete telesnu težinu.

0
365
đumbirova voda Trendy

Prva stvar koju ujutru ljudi treba da urade: prokuvavaju veliki lonac vode, nekih 20-ak minuta i unutra ubace nekoliko komadića đumbira. Dobijenu đumbirovu vodu sipaju termo boce i piju tokom celog dana (najmanje jedan lita dnevno).

ISHRANOM DO SAVRŠENOG TENA: Namirnice za idealnu kožu

Priprema đumbirove vode je jednostavna: 1,5 litra vode staviti da prokuva i kuvati na laganoj vatri dvadeset minuta. Na kraju dodati nekoliko komadića korena đumbira oko 4 do 5 cm dužine.

đumbirova voda TrendyZajedno s đumbirom vodu prebacite u termo bocu. Pripremajte i pijte svakodnevno vodu od đumbira tokom šest meseci. Nosite je sa sobom gde god išli – na posao, izlet, u kupovinu, na putovanje, neka vam stoji kraj računara ili televizora… Ispijajte vrući napitak u gutljajima tokom celog dana.

Evo kako da na POTPUNO PRIRODAN NAČIN posvetlite boju svoje kose! Bez farbe, hidrogena i drugih hemikalija!

I još jedan jednostavan i praktičan savet za vitku liniju – neka prođe najmanje tri sata između obroka, kao i između poslednjeg obroka uveče i odlaska na spavanje.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde