Sećate se crtanog filma „Space Jam“ sa Duškom Dugouškom? E pa stiže nam drugi deo sa LeBron Jamesom

Još jedan mega hit iz 90-tih se vraća na velike ekrane. Space Jam 2 sa LeBron Jamesom u glavnoj ulozi započinje snimanje :)

0
1223
space jam 2 film
Photo: Instagram

SpringHill Entertainment je tweetova da konceptualna umetnost košarke otvara jedno novo poglavlje u sredu, 19. septembra. Na animiranoj slici prikazana je košarkaška svlačionica sa ormarićima na kojima su imena „B. Bunny „i“ L. James „. Isto tako tu su i imena T. Nance, koji se odnosi na Terence Nance, i R. Coogler – a.k. Rian Coogler, koji je režirao ovogodišnji superhit „Crni panter“.

space jam 2 film
Bill Murray, Duško Dugouško i Michael Jordan u filmu ‘Space Jam‘ / Photo: YouTube

Prema Hollywood Reporteru otvara novi prozor. , film će početi da se snima tokom puze sezone NBA 2019. Džejms je izjavio da „voli“ Cooglerovu viziju Black Panthera, i da ga je na taj način učinećio očiglednim izborom za saradnju. „Dakle, Rajan može to da donese deci na pravi način, neverovatan je“, istakao je on.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели LeBron James (@kingjames) дана

33-godišnji igrač Los Anđeles Lakersa naglasio je potencijal uticaja koji film može da ima na najmlađu publiku. „Saradnja na projektu Space Jam 2 je mnogo više od mene i Looney Tunesa koji smo se udružili da snimimo ovaj film. To je mnogo veće „, objasnio je on. „Želeo bih da deca shvate da su jaki i kako su sposobni da ne odustanu od svojih snova nikada. I mislim da će im Rian preneti tu poruku „.

ESPN reporter Dave McMenamin tweetovao je u sredu nakon što je ova vesti procurila: „Space Jam 2, deo franšize Space Jam, ne smatra se nastavkom, rekao je izvor za ESPN. Međutim, bilo je diskusija o uključivanju Majkla Džordana na neki način. U ovom trenutku, učestovanje u projektu od strane Džordana mora biti određeno. “

U prvom delu Space Jam glumio je Džordan, koji sada ima 55 godina, a pobedio je likove Looney Tunesa u akcionom, animiranom blokbasteru koji je imao premijeru 1996. godine. Film je bio usredsređen na penzionisanje i povratak NBA zvezde, gde je on imao treninge sa junacima kao što je Duško Dugouško i drugi.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde