Diesel je pokrenuo jedinstvenu kolekciju, nazvanu Ha(u)te Couture, dizajniranu da obesnaži mržnju

„Što više mržnje nosite, manje vam je stalo.“ - Nicki Minaj, Gucci Mane, Bella Thorne, Tommy Dorfman i mnogi drugi predstavljaju vam HA(U)TE COUTURE kolekciju!

0
177
diesel nova kolekcija hate couture
Photo: Diesel

Svi smo mi nekada bili žrtve negativnosti i kritike na društvenim medijima. Šta god da radite ONLINE, uvek je neko spreman da kritikuje. Čak i kada je mržnja neosnovana, većina se povlači. Ali, bežanje od problema i gajenje negativnih osećanja nije pomoglo nikome. Tretirajući mržnju ironijom i nepovredivošću, umanjujete štetu koju ona može naneti. Iz tog razloga pokrenuta je jedinstvena kolekcija Haute Couture, dizajnirana da obesnaži mržnju.

diesel kolekcija hate couture
Photo: Diesel

Odakle da počnemo ako ne od ličnog iskustva? Iskoristili smo izjave poput „Diesel je mrtav“ i „Diesel nije više cool“ i pretvorili ih u jedinstvene odevne komade.

Činjenicu da su poznate ličnosti i influenseri među najomrženijim u javnom životu, iskoristili smo da prenesemo važnu poruku „Što više mržnje nosite, manje vam je stalo.“ Među njima su: Nicki Minaj, Gucci Mane, Bella Thorne, Bria Vinaite, Tommi Dorfman, Miles Heizer, Io-vanna Ventura, Barbie Ferreira, Ioo Ah-In i Džonatan Bellini.

diesel kolekcija hate couture
Photo: Diesel

Poznati su Izabrali neke od najgorih komentara koje su ikada  primili, a DIESEL ih je pretočio u ekskluzivne Ha(u)te Couture komade za svakog od njih. Nicki Minaj proglašena je „Lošim momkom„. Gucci Mane primio je poruku: „Je*i se, uljezu„. Bella Thorne je dobila ime „Drolja„. Tommi Dorfman dobio je nadimak „Pederčina„. Svi ovi komentari pretočeni su u ograničena izdanja kolekcije Haute Couture.

diesel kolekcija hate couture
Photo: Diesel

Ovo novo poglavlje Diesel komunikacije započeto je i  živi tamo gde  se rađa online mržnja – uglavnom na društvenim medijima – sa nizom prilagođenih video zapisa za svakog člana ekipe poznatih. Oni u to ime plešu i ironično slave mržnju koja im je upućena, time pomažući da se prenese poruka kapmanje.

Diesel ohrabruje i poziva sve da kreiraju sopstvene jedinstvene Haute Couture predmete. Počevši od 6. oktobra, na ključnim tržištima širom sveta daće priliku svojim kupcima da personalizuju novu kolekciju, kreiraju i nose najgore komentare koje su ikada primili u vidu odevnih komada.

Sa prihodima od prodaje Haute Couture komada, Diesel će izvršiti donaciju preko Jedine hrabre fondacije u cilju podrške programa protiv zlostavljanja i sajber zlostavljanja u različitim zemljama širom sveta.

diesel kolekcija hate couture
Photo: Diesel

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde