Kako uklopiti dijamantski nakit uz outfit?

Postoji razlog zašto su dijamanti večno popularni. U stvari, postoji mnogo razloga: njihov sjaj, neuporediva izdržljivost, romantična simbolika… Pored toga oni su takođe beskrajno raznovrsni i mogu se uklapati i uz dnevni i večernji outfit.

0
30
Dijamantski nakit

Verujemo da svaka odeća zaslužuje savršen dodatak. Bez obzira da li idete u kancelariju ili na glamuroznu proslavu, nijedan outfit nije zaista potpun bez savršenog dijamantskog nakita!

Ali znati kako uskladiti dijamantski nakit sa odećom ponekad može biti veliki izazov! 

U narednim redovima, upoznaćemo vas sa nekim jednostavnim i jasnim pravilima kojih možete da se pridržavate prilikom usklađivanja dijamantskog nakita sa garderobom.

Napravite savršeni balans!

Ukoliko je vaša odeća sa previše boja ili šljokica, umanjite ton nakita – i obrnuto. Ravnoteža je ključna stvar za savršeni outfit. Smela odeća zahteva da vaš nakit bude jednostavan i delikatan.

Dijamantski nakit Jednostavan set dijamantskih minđuša ili dijamantski prsten zaista može biti sve što vam treba!

Sa druge strane, glomazniji nakit i smelo drago kamenje fantastično se uklapaju sa minimalističkim odevnim predmetima, kao što je bela košulja i par omiljenih farmerica!

Povedite računa o svim segmentima svoga izgleda

Zapamtite da se vaš celokupni izgled ne bazira samo na odeći i nakitu. Povedite računa da sve ostalo bude savršeno, uključujući cipele, kosu, nokte i šminku.

Ukoliko želite da akcenat stavite na ruke, delikatan prsten sa dijamantom će biti odličan „final touch“ vašem outfitu!

Sa dijamantima nikada nećete pogrešiti!

Postoji razlog zašto su dijamanti večno popularni. U stvari, postoji mnogo razloga: njihov sjaj, neuporediva izdržljivost, romantična simbolika… Pored toga oni su takođe beskrajno raznovrsni i mogu se uklapati i uz dnevni i večernji outfit.

Jednostavnost i bezvremenost dijamantskog nakita će poboljšati bukvalno svaku odevnu kombinaciju; bilo da se radi o paru malih dijamantskih minđuša koji će svemu dodati dašak glamura ili blistavoj ogrlici koja će savršeno odgovarati večernjoj haljini. 

Vaš dijamantski nakit treba da odgovara prilici

Možda najvažnija stvar koju treba da uzmete u obzir kada birate pravi nakit sa dijamantima za svoju odeću je prilika! 

Dijamantski nakit Dijamantski nakit za svaki dan razlikuje se od osobe do osobe. Neke žene vole jednostavni i minimalistički stil, dok druge žele da nakitom privuku pažnju… To znači da ne postoji strogo pravilo za svakodnevno usklađivanje dijamantskog nakita sa vašom odećom. Međutim, postoji nakit koji se posebno dobro uklapa uz svakodnevni outfit. Nikada ne možete pogrešiti sa komadom personalizovanog nakita – na primer sa delikatnim dragim kamenom u boji ili dijamantskom ogrlicom koja u sebi krije istoriju. Ovi komadi daju ličnost vašoj ležernoj svakodnevnoj odeći. Jednostavan dijamntski nakit zapravo samo daje nagoveštaj ležernog luksuza!

Odabir pravog dijamantskog nakita koji odgovara vašoj odeći na poslu donekle zavisi od radnog okruženja. Ako je reč o relativno opuštenom kodeksu oblačenja, možete eksperimentisati sa avanturističkijim nakitom koji pokazuje vašu ličnost, ali generalno je najbolje da stvari budu jednostavne. 

Minimalistički nakit savršen je za poslovni look, sa njim ćete naglasiti kako svoj dobar ukus, tako i profesionalizam.

Dijamantski nakit Nakit za noćni izlazak je ipak malo drugačiji. Ukoliko je vaša haljina šljokičasta dijamantski nakit treba da bude relativno suptilan, za jednostavnu odevnu večernju kombinaciju slobodno možete kombinovati slojevitu dijamantsku ogrlicu koju ćete upotpuniti sa mindjušama i narukvicom u istom stilu.

Dakle, bilo da je u pitanju dnevni, poslovni ili večernji outfit, dijamntski nakit je uvek i zauvek pravi izbor!
Икона Потврдила је заједница