Šlepanje vozila iz Italije

0
502
Šlepanje vozila iz Italije

Šlepanje vozila iz Italije je usluga šlep službe koja može zatrebati i najiskusnijim vozačima. Ako se pitate šta raditi u takvim situacijama, na pravom ste mestu.

S obzirom na to da nam se bliži sezona letovanja, moramo razmišljati o bezbednosti našeg automobila. Većina ljudi će, pre nego što krene na duže putovanje, odvesti svoje prevozno sredstvo kod automehaničara, kako bi bili sigurni da je sa njim sve u redu.

Kvarovi na putu mogu se dogoditi praktično svima, bez obzira na to koliko truda i vremena uložimo na održavanje vozila i detaljnu proveru pre putovanja. Međutim, kada se ovako nešto dogodi u inostranstvu, to obično znači i kraj letovanja i godišnjeg odmora. Ipak, to ne mora biti slučaj uz adekvatnu pomoć na putu. Kada znate kome da se obratite, vaše letovanje ne mora biti upropašteno.

Šlepanje vozila iz ItalijeU narednim redovima objašnjavamo šta podrazumeva pomoć na putu u inostranstvu i kada vam je neophodno šlepanje vozila iz Italije.

Pomoć na putu u Italiji – Šta sve podrazumeva?

Italija predstavlja jednu od najopularnijih destinacija koju možete posetiti tokom turističke sezone. Njenim prirodnim lepotama retko ko može odoleti, a gradovi poput Rima i Milana predstavljaju prave atrakcije, naročito ljubiteljima mode i arhitekture.

Prema tome, nije retkost ni da se građani naše države odluče da svoje leto provedu upravo u ovoj državi. Na put se obično kreće sopstvenim prevoznim sredstvom, a najčešće ličnim automobilom. I dok se pripremamo za dobar provod, situacije kao što su probušena guma, ispražnjen akumulator ili automobil koji jednostavno ne možemo da pokrenemo retko kome padaju na pamet. Ipak, one se veoma često dešavaju. Samim tim, trebalo bi da znate šta činiti u tim situacijama.

Naime, neophodno je da potražite uslugu pomoći na putu domaće šlep službe kojoj verujete. Šlepanje vozila iz Italije je zadatak koji bi trebalo prepustiti samo licima koji poseduju veliko iskustvo i stručnost u ovom poslu. Na kraju krajeva, ne želite da napravite dodatnu štetu svom prevoznom sredstvu, zar ne?

Pomoć na putu u inostranstvu možete dobiti jednostavnim pozivom šlep službi AS 011, čiji zaposleni istog trenutka izlaze na teren. Do vas stižu u najkraćem vremenskom roku, kako bi rešili nastali problem. Važno je da znate da se svaki problem sa vozilom koji imate najbolje i najsigurnije rešava uz profesionalnu pomoć. Ne pokušavajte sami ili uz pomoć druge osobe da šlepate vozilo, a naročito ne ako ne poznajete zakone države u kojoj se nalazite. U suprotnom, rizikujete stroge kazne i mnogo više potrošenog novca.

Usluga pomoći na putu u inostranstvu, Evropi, pa i Italiji, podrazumeva mnogo toga – od promenjene gume, do zamenjenog akumulatora ili dela u kvaru.

Šta raditi dok čekate šlepanje vozila iz Italije?

Kada pozovete profesionalni tim šlep službe, neophodno je da strpljivo sačekate njihov dolazak.

Šlep služba AS 011 na teren izlazi odmah po pozivu, što znači da do vas stiže u najkraćem vremenskom roku. Ipak, dok čekate, potrebno je da se vodite određenim pravilima. Pre svega, pomoć bi trebalo da sačekate u svom vozilu, ako je to moguće. Uvek je bezbednije čekati unutra. Ako to nije moguće, pomoć sačekajte u obližnjem kafiću, restoranu ili smeštaju.

Potrebno je da postavite sigurnosni trougao na dovoljnoj udaljenosti od vozila, kako biste signalizirali drugim učesnicima u saobraćaju da imate problem sa vozilom. Na ovaj način, štitite sebe, ali i druge.

Šlep službi možete poslati tačnu lokaciju koristeći se GPS lokacijom na vašem mobilnom telefonu. I naravno, postarajte se da ne trošite bateriju telefona na bespotrebne stvari, dok čekate da pomoć pristigne. Uvek je bolje kada sa timom šlep službe možete da komunicirate.

Šlepanje vozila iz ItalijeZa više informacija o uslugama šlepanja vozila iz inostranstva, kao i o dovozu novih i polovnih vozila, šlep služba AS 011 stoji vam na raspolaganju.