Da li ste znali da je Jennifer Aniston jedna od najbogatijih žena u Hollywoodu?

Zahvaljujući pre svega ulozi u seriji 'Prijatelji', 49-godišnja Jennifer Aniston postala je miljenica Hollywooda, a u skladu s time rasla joj je i zarada, ali i angažmani u mnogobrojnim reklamama i kampanjama!

0
2032
jennifer aniston bogatstvo novac zarada
Photo: Instagram @jenni.aniston

Još otkako je odglumila Rachel Green u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena, ‘Prijatelji’Jennifer Aniston postala je omiljeno lice s malih i velikih ekrana. Uvek vedra i nasmejana, s dobrim smislom za humor, pametna, prijateljski nastrojena – možda i nema sreće u ljubavi, ali zato zarađuje neverovatne iznose.

Upravo zahvaljujući svemu gore nabrojanom, Jennifer Aniston već dug niz godina nalazi se na vrhu lestvice najplaćenijih glumica Hollywooda, ali prihode nije dobila samo zahvaljujući ulozi u ‘Prijateljima’, već i zahvaljujući mnogobrojnim reklamama.

Prema pisanju Forbesa, već pre samog finala popularne serije Jennifer je zarađivala neverovatnih 1,25 miliona dolara po snimljenoj epizodi, što je i dan danas neverovatno. Zato, kada se sve sabere i oduzme, u 2017. godini njeno se sveukupno bogatstvo procenjivalo na 200 miliona dolara, tako da je zahvaljujući tome bila jedna od najbogatijih žena iz sveta zabave prošle godine.

Inače, ta zarada je puno veća – oko 400 miliona dolara – ali tu se mora oduzeti porez kao i svi drugi troškovi, a sve je to zaradila zahvaljujući i ‘Prijateljima’, ali i mnogobrojnim reklamama, poput one za popularnu vodu Smartwater.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde