Demi Moore: Nisam cenila sebe ranije u karijeri što me je dovelo do krize indetiteta

Demi Moore je otvoreno govorila o svojoj borbi i povratku samopoštovanja jer se tokom karijere suočila sa nizom poteza koji su je gurali u samouništenje!

0
491
Demi Moore zivot borba nagrada
Photo: Instagram @garotasestupidas

Demi Moore otvoreno je govorila o svojoj životnoj borbi tokom uručivanja nagrade Žena godine, na Friendly House 29th Annual Awards Luncheon, u subotu, 27. oktobra, na Beverli Hillsu, Kalifornija.

Nakon izjave zahvalnosti svojim ćerkama, Rumer Villis,  Scout Villis, i Tallulah Belle Villis,  koje je dobila u braku sa bivšim mužem Bruceom Villisom, 55-godišnja glumica i filantrop, detaljno je objasnila svoj put do samopoštovanja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@demimoorebrasil је поделио/ла објаву дана

„Osećam kao da postoje određeni momenti u našim životima koji oblikuju ko smo i smer u kome idemo, i rano u mojoj karijeri, ja sam išla spiralo na dole,  putem pravog samouništenja i bez obzira na to kakve uspehe sam imala, nikad se nisam osećala dovoljno dobro „, objasnila je Demi Moore. „Nisam vrednovala sebe i sledila sam ovaj samodestruktivni put, koji me je vrlo brzo doveo u krizu indetiteta. Tada mi nisu bili jasni razlozi toga. Možda je jednostavno moralo biti tako “

Zvezda filma Striptease je rekla da su se dvoje ljudi koje je jedva poznala zauzeli za nju i ukazali joj na situacijuu. Demi Moore je nazvala da je to bio „ultimatum“, dodajući da joj je data “ prilika da preusmeri tok svog života pre nego što sve uništi. “ – prenosi US Magazine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Symone Jackson (@jacksonstacey0) дана

„Jasno je da su oni bolje i jasnije videli mene nego što sam ja sama sebe“, nastavila je Demi. „I jako sam im zahvalna jer bez ove prilike, bez njihovog verovanja u mene, danas ne bih bila ovde.“

Nakon govora koji je opisao neverovatan rad Friendly House , mesto gde žene mogu da potraže pomoć kako bi ostavile narkotike i alkohol, Demi Moore je završila porukom koja je propraćena gromoglasnim aplauzom.

„Život nije prava linija i mislim da su se svi ovde suočili s osećajem koji im kaže da nisu dovoljno dobri u nekom trenutku svog života“, rekla je glavna glumica filma G.I. Jane. „Znam da sam u trenutku velike borbe za sebe, otišla do mudrog čoveka motivatora i izrazila strah da nisam dovoljno dobra. On mi je rekao: “ Nikada ni nećete biti dovoljno dobri sebi, ali možete da znate vrednost vašeg rada. Spustite kriterijume. “

„Danas sam spustila kriterijume i zahvaljujem vam na ovom lepom priznanju i prilici da upoznam moje prave vrednosti.“

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde