Milica Vukliš ponela je mesto druge pratilje na izboru za Miss Cosmo World 2018, koje se održalo u Maleziji

Poznata srpska manekenka i bivša misica Milica Vukliš, je u Maleziji na izboru za Miss Cosmo World 2018, zasenila sve svojom lepotom, osvojila treće mesto i ponela titulu druge pratilje.

0
1956
Izbor za miss cosmo 2018 Milica Vukliš
Foto: Milica Vukliš

Ove godine u Maleziji je održano takmičenje Miss Cosmo World za 2018 godinu.

Milica Vukliš izbor za miss malezija 2018
Foto: Milica Vukliš

U mestu Kuala Lumpur u luksuznom hotelu JW Marriot, učestvovale su sve zemlje sveta, ali je naša prelepa Milica Vukliš svojom lepotom na pravi način prezentovala Srbiju. Titulu pobednice odnela je Indonezija, prva pratilja je sa Filipina, dok se Srbija našla na trećem mestu. Na taj način Milica je pokazala da srpska lepota, definitivno nema premca! Pored ove titule osvojila je takođe i titulu miss ECO friendly.

Kako Milica kaže, ovaj izbor će joj ostati u prelepom sećanju, jer je trajao punih 17 dana. Sve devojke su bile smeštene za vreme priprema na ostrvu Penanag i za tih 17 dana su uspele da upoznaju prirodne lepote Malezije.

Milica kaže da je bila očarana njenim lepotama. Obišla je mnoge znamenitosti po kojima je Malezija poznata, KL twins, indijski i budistički hram, tropical fruit farm, probala je maleziska nacionalna jela i na taj način se upoznala sa kulturom i tradicijom ove zemlje.

Izbor za miss malezija
Foto: Milica Vukliš

Pored Milice, na izboru su učestvovale devojke koje su ostvarene na svim životnim poljima, baš kao i ona. Miss Indije je poznata bolivudska zvezda, miss Indonezijeje industrijski inženjer, a radi i kao tv voditeljka, dok je miss Venecuele mašinski inženjer.

Izbor za miss Milica Vukliš
Foto: Milica Vukliš

Interesantno je da je su u top 8 ušle miss Mađarske, Malezije, Koreje, Tajlanda, Indonezije, Kambodže, Filipina, i naravno naša zemlja!

Koliko je ovaj izbor bio značajan, govori i podatak da je na njemu bila i plemićka porodica Malezije.

Foto: Milica Vukliš

Malezija i ovo takmičenje Milici će ostati u najlepšem sećanju, a ona je još jednom uspela da dokaže da srpska lepota, definitivno nema konkurenciju.

 

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde