Ćerka Želka Joksimovića mami uzdahe gde god se pojavi

Kao diva iz italijanskih filmova! Vesna i Željko Joksimović bili su devedesetih u braku i tada je muzičar dobio ćerku Minu, koja je odlučila da sledi očeve stope.

0
1248
ćerka želka joksimovića Mina

Otac joj je jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima, a ona je od njega nasledila interes i talent za muziku. Osim toga, i od oca i od majke nasledila je lepotu. Ćerka Željka Joksimovića izrasla je u pravu lepoticu.

Ovih dana i ona se na Instagramu prisetila kako je izgledala pre deset godina, i mnogi su komentarisali da se nije preterano promenila i da izgleda odlično.

Joksimović je na Minu jako ponosan, posebno jer je diplomirala na muzičkoj akademiji u Beogradu. Završila je teoriju muzike, radila i kao muzički urednik na jednoj televiziji, a dobila je svojevremeno i ponudu da zapeva u jednom filmu.

Minu je Željko dobio u mladosti, sa svojom prvom suprugom Vesnom. Venčali su se kada su Željku bile tek 23 godine. Nakon razvoda, menjao je neke ljubavi i veze, sve dok nije sreo Jovanu Joksimović. U nju se zaljubio odmah i ubrzo su se venčali, a u braku su dobili troje dece.
Joksimović je zbog Jovane tražio i crkveni razvod od Vesne, sve kako bi i u crkvi mogao da oženi sadašnju suprugu. Prva ljubav slavnog muzičara živi danas daleko od medija i po zanimanju je, psihijatar.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde