Kubanska medicina čini čuda sa Vidatox kapima koje se dobijaju iz otrova Rhopalurus junceus škorpije

0
1950
Vidatox kapi prodaja srbija lcenje od raka
Photo: N.N.

Vidatox 30 CH je izuzetno poznat i jedan od najboljih homeopatskih lekova. Vidatox 30 CH je homeopatski tretman bioterapijom čiji je aktivni princip otrov škorpije iz roda Rhopalurus junceus. Vidatox 30 CH deluje na način da stimuliše imuno sistem da napadne progresivni tumor.

Otrov škorpije protiv tumora

vidatox kapi lečenje tumora
Photo: N.N.

Kubanski lekari sa klinike Labiofam su primenili otrov škorpije u terapiji protiv tumora a sve je krenulo od istraživanja koje je sproveo Dr Debin sa svojim timom još 1991. godine. U tim istraživanjima naznačena su antitumorna dejstva otrova škorpije Leirus Quinquestriatus na blokiranje i metastaze glioma.

Ona se veže za obolele stanice i blokira tumorsku angiogenezu koja opskrbljuje tumor sa potrebnim hranjivim stvarima. To pruža pacijentima olakšanje kod nepodnošljivih bolova i lečenje jer ima protivupalno delovanje i ublažavanje bola. Korišćenje Vidatox 30 CH sprečava neželjene simptome koje proizvode citostatički lekovi i ionizirajuće zračenje na koje se pacijenti obično podvrgavaju. Vidatox 30 CH ima protivupalno, anti-metastatsko i anti-tumorsko delovanje. Vidatox 30 CH ima i produženi analgetski učinak. Stoga predstavlja potencijalnu terapijsku alternativu za lečenje neoplastičnih bolesti kod ljudi.

Šta je Vidatox 30 CH

Kubanski lekari su još u XIX veku koristili otrov škorpije Rhopalurus junceus, u terapeutske svrhe. Međutim od davnih vremena, predci Kubanaca tretiraju smrtonosne bolesti pomoću otrova škorpiona. Kubanski naučnici dugo se bave razvojem lekova koji se temelje na prirodnim sastojcima za tretiranje ozbiljnih bolesti životinja i ljudi.

Više od 15 godina Labiofam kompanija radi istraživanja kako bi otkrila učinkovitost lečenja tumora koji koristi otrov škorpije. Laboratorijsko istraživanje multidisciplinarne skupine zaključilo je da otrov Blue Scorpion poseduje selektivnu i diferencijalnu toksičnost protiv obolelih stanica, a samo bolesne stanice pokazale su značajnu redukciju životne sposobnosti. Rezultat ovog dugog istraživanja je lek nazvan Vidatox 30 CH, koji se temelji na 5 proteina škorpionovog otrova i koju ova kubanska kompanija uspešno proizvodi.

Učinci Vidatox na tumor

Ciljanje vaskulature tumora kao terapije raka uspostavljen je koncept u korist bolesnika s velikim brojem tipova tumora jer tumorska angiogeneza podrazumeva brzo rastući tumor. Zanimljivo, dokazano je da VEGFR2 redukuje signale koji posreduju u angiogenezi, vaskularnom preoblikovanju i staničnoj proliferaciji, a njegova ekspresija korelira s prognozom u HCC16.

Vidatox se veže sa stanicama raka i blokira tumorsku angiogenezu. Analize VEGFR2 ekspresije IHC-om su vršene uz pomoć Vidatox preparata na pacovima. U skladu sa ranijim istraživanjima, otkriveno je da je tretman sa sorafenibom (10 mg / kg / d) tokom 15 dana značajno smanjio nivo VEGFR2, dok je primena Vidatox-a povećala ekspresiju VEGFR2.

vidatox lećenje raka tumora
Photo: N.N.

Vidatox i lečenje uz pomoć njega povezano je s višim faktorima nekroze tumora

Hepatocelularni karcinom nastaje zajedno s infekcijom i hroničnom upalom i pokazuje opsežne upalne infiltrate s visokim nivoima ekspresije citokina u tumorskom mikrookruženju. Utvrđeno je da nekoliko takvih citokina služe kao nosioci rasta tumora i preživljavanja i deluju na premalignantne stanice, podstiču angiogenezu, progresiju tumora i metastaze, a takođe održavaju teške upale. Prilikom analize šest citokina u serumu i Vidatoxinom tretiranih pacova, pronađena je statistička razlika u ekspresiji faktora nekroze tumora (TNF-a). Zaista, ekspresija TNF-a rezultovala je višom kod pacova tretiranih sa Vidatoxom.

Zaključak

Veruje se da ovaj lek smanjuje širenje obolelih stanica i produžava životni vek pacijenta. Vidatox 30 CH upakovana u kutiju belo zelene boje je klinički testirana od 1997. i službeno prisutna u prodaji u Srbiji preko firme Artemisinin.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde