Tarederm – Prirodne kreme bez štetne hemije

Da biste se pohvalili blistavom kožom lica, neophodno je da joj tokom dana posvetite malo pažnje. Čak i dame koje imaju baršunast, čist ten, moraju da ulažu u negu kako bi koža ostala prirodno lepa. U tome mogu da vam pomognu organski proizvodi.

0
1246
taraderm kreme za lice i telo

Tokom godina koža lica je izložena brojnim negativnim uticajima spoljašnje sredine. Leti su to najčešće sunčevi zraci i klima-uređaji u zatvorenimprostorijama, a u zimskim danima jaki naleti vetra, mraz i grejanje u stanu. Za promene na koži, svesno ili nesvesno, krivi smo i mi sami. Često se dešava da izabrana kozmetika ne odgovara našem tipu kože dok agresivni tretmani i preterano sunčanje u solarijumima prouzrokuju prevremeno starenje, ali i brojne probleme na licu.

Naime, koža postaje isušena, gubi prirodnu svežinu, a neretko je sklona bubuljicama i aknama.

Da biste se pohvalili blistavom kožom lica, neophodno je da joj tokom dana posvetite malo pažnje. Čak i dame koje imaju baršunast, čist ten, moraju da ulažu u negu kako bi koža ostala prirodno lepa. U tome mogu da vam pomognu organski proizvodi. Kreme za lice čine osnovu nege. One pružaju neophodnu dozu hidratacije u toku dana, i jedino ako ih redovno upotrebljavate koža će imati sveži izgled i moći će da se izbori sa svim negativnim radikalima i stresom koje donosi savremeni način života. Svaki tip kože zahteva hidrataciju.

taraderm kreme prirodneMnoge pripadnice lepšeg pola koje imaju masnu kožu prave veliku grešku smatrajući da će hidratacija učiniti kožu masnijom, pa pokušavaju da je „isuše“ preparatima na bazi alkohola i običnim sapunima. Time, zapravo, čine veliku štetu svom licu i dodatno pogoršavaju problematične zone. Umesto da koristite agresivna sredstva u borbi protiv akni, koje prate ovaj tip kože, isprobajte odgovarajuće organske proizvode.

Takođe, da bi lice bilo negovano, potrebno je na vreme početi sa upotrebom krema
protiv bora. Već od druge polovine dvadesetih godina one moraju da postanu deo svakodnevne rutine. Koža postepeno, s godinama stari, pa je najbolje preduhitriti nastanak bora i sačuvati mladolik izgled.

Većina dama dekorativnu, kao i kozmetiku za negu, nabavlja u parfimerijama, a to podrazumeva upotrebu komercijalizovanih, konvencionalnih krema. NJihov prijatan miris, lagana tekstura koja omogućava brzo upijanje i dug rok trajanja mogu da vas zavaravaju.

Ipak, nemojte da zaboravite da one sadrže sastojke koji su industrijski proizvedeni, često i genetski modifikovani, sa dodacima boje i konzervanasa.

Upravo ovako bazirane formule mogu da izazovu alergije ili iritacije na koži, pa čak i teže probleme zbog toksina, kancerogenih i drugih štetnih materija u sebi. Kako je poslednjih godina svest o zdravlju podignuta na viši nivo, sve veći broj dama koristi organsku kozmetiku. Organski proizvodi su potpuno prirodni. U pitanju su kvalitetni preparati, napravljeni od biljaka organski uzgajanih ili samoniklih na ekološki čistim područjima, na nadmorskoj visini iznad 1.200 metara. Oni ne samo da ne mogu da dovedu do neželjenog dejstva, već, naprotiv, pospešuju prirodne funkcije kože, hrane je i štite.

taraderm kremeOrganski proizvodi su bez veštačkih mirisa, boja i konzervanasa. Najčešće su bazirani na biljnim uljima, pčelinjem vosku i drugim sastojcima koji imaju blagotvorni efekat, nisu testirani na životinjama i ne sadrže parafin i alergene.

Taraderm organski proizvodi postoje već pola veka. Tradicionalan i autentičan način proizvodnje, nastao u kanadskoj provinciji British Columbia davne 1968. godine, prenet je u originalne, kvalitetne preparate, a među njima i proizvode za negu lica koji pogoduju
svim tipovima kože – kremu protiv akni, bora, kremu za lice, za podočnjake i negu predela oko očiju. U ponudi su i antireumatik krema, krema za hemoroide, za regeneraciju kože,
sportske povrede, vene.

Miris svih Taraderm biljnih krema karakteriše bogata prirodna aroma, jer one sadrže najkvalitetnije sirovine 100 odsto prirodnog i organskog porekla. To su potvrdila i naučna ispitivanja obavljena u Institutu za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“, Institute of Skin and Product Evaluation u Italiji, Institute European Fragrance and Cosmetic Master u Francuskoj i Cutest Systems Ltd Pendragon House u Velikoj Britaniji.

Ove biljne kreme u svom sastavu nemaju kortikosteroide, veštačke konzervanse i mirise, nijednu supstancu hemijskog porekla. Zbog toga su namenjene onima kojima je kvalitet na prvom mestu!

Taraderm fondacija veliku pažnju polaže na očuvanje i zaštitu prirodne sredine. Pošumljava i donira od svake prodaje preko interneta jedan odsto udruženju pčelara u interesu obnove pčelinjih društava.

Sve potrebne informacije o kremama i njihovom poručivanju možete da pronađete na sajtu taraderm.com

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde