U Srbiji je konačno otvorena prva Mi (Xiaomi) prodavnica

U Beogradu na drugom spratu Ušće shopping centra, otvorena je prva Mi (Xiaomi) prodavnica. Prodavnica nudi najširi spektar proizvoda od mobilnih telefona preko pametnih kućnih uređaja do električnih skutera. Otvaranju su prisustvovale brojne poznate ličnosti: Sloboda Mićalović, Viktor Savić, Anastasija Grujić, Darija Vračević i mnogi drugi.

0
2417
mi store ušće šoping centar

U Ušće Shopping centru je 15.03.otvorena prva Mi (Xiaomi) prodavnica. Sudeći po brojnim posetiocima koji su čekali u redu, kako bi kupili svoj prvi Xiaomi uređaj, interesovanje za ovaj brend je veliki.

Xiaomi je tog dana pripremio velike akcije i popuste, pa su svi zainteresovani mogli da kupe željeni telefon na popustu od 40 %, dok je prvi kupac imao priliku da svoj mobilni telefon kupi za samo jedan dinar.

xaomi prodavnica usce
Foto: Trendy portal

Za sve one koji nisu upoznati Xiaomi je svetski proizvođač inovativnih pametnih uređaja sa sedištem u Kini. Svoj prvi mobilni telefon pustili su u prodaju 2011. godine a već polovinom 2018. kompanija se našla na četvrtom mestu po proizvodnji pametnih uređaja na svetu, kao i na prvom mestu na teritoriji Indije i Kine.

Uzimajući u obzir da je proizvod novi na našem tržištu, verujemo da će vrlo brzo zauzeti vodeću poziciju po popularnosti.

mi store beograd
Foto: Trendy portal

Ušće Shopping Center kao idealna lokacija za novi brend

Prva Mi (Xiaomi) prodavica otvorena je na drugom spratu Shopping centra Ušće. U ekskluzivnom i moderno uređenom prostoru svi posetioci mogu da pogledaju čitav prodajni protfolio kompanije Xiaomi, a po ponudi on se ne razlikuje od onoga što kupci mogu pronaći u radnjama u Parizu, Beču, Londonu i drugim gradovima.

Pored telefona Xiaomi nudi i druge pametne uređaje za svoje kupce, to su pre svega pametni usisivači, osveživači vazduha, blutooth ketleri, kao i električni skuteri koji su sve popularniji kako među mlađom, tako i starijom populacijom.

Otvaranju prisustvovale mnoge poznate ličnosti

xiaomi prodavnica usce
Foto: Trendy portal

Otvaranju prve Xioami prodavnice prisustvovale su brojne poznate ličnosti i time pokazale koliko podržavaju dolazak pametnih uređaja na naše tržište.

xiaomi prodavnica usce
Foto: Trendy portal

Među njima su bili Sloboda Mićalović, Viktor Savić, Anastasija Grujić, Diana Morić, Sofija Grijak, Vojislav Perić i mnogi drugi.

Direktor kompanije PC Centra (koji je distributer Xiaomi-a za teritoriju Srbije), Darko Gajić svečano je presekao traku kojom je i na simboličan način objavio otvaranje Xiaomi radnje u Srbiji. Na taj način je pozvao sve zainteresovane da dođu pogledaju šta to Xiaomi zaista nudi.

xiaomi prodavnica usce
Foto: Trendy portal

“Srećan sam što je i Beograd sa Mi Store postao deo velike svetske porodice prodavnica koja je ujedno i nosilac ginisovog rekorda za najveći broj prodavnica otvorenih u isto vreme!” 

Otvaranju prodavnice prisustvovala je i delegacija kompanije Xiaomi.

xiaomi prodavnica usce
Foto: Xiaomi

Svi zainteresovani koji žele da se upoznaju sa Mi telefonima, ali i drugim pametnim uređajima, za moderan i pametan život, mogu to učiniti u prodavnici koja se nalazi u Ušće shopping centru svakog dana, pa i vikendom, od 10 do 22 h.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde