K’NEX edukativne igračke – Kada je učenje zabava!

0
1389
K'NEX edukativne igračke sindikalna prodaja 1

K’NEX edukativne igračke oduševljavaju decu i roditelje širom sveta otkako su se pojavile na tržištu. Ove igračke su najbolji pokazatelj kako treba da izgleda igračka putem koje se usvaja znanje.

K’NEX edukativne igračke – Usvajanje znanja kroz igru

Učenje kroz igru oduvek se smatralo dobrim metodičkim principom, koji je pokazivao samo pozitivne rezultate. Poznato je da se učenju, kao i bilo kojem drugom radu, retko pristupa s radošću. Zbog doga su dobri pedagozi i psiholozi iznašli način da se saznanja usvoje na najlakši način.

k'nex edukativne igračke bella shop 2U dečijoj prirodi je da se igra. To potvrđuje i stari latinski izraz homo ludens – čovek je biće koje se igra. Zabava koju pruža igranje nemerljiva je sa bilo čim! Ukoliko se detetu želi nametnuti neka obaveza po cenu zanimljive igre, onda može nastati problem. Dete se opire i negoduje. A, poznato je da se znanje teško usvaja onde gde ne nailazi na dobar prijem.

Srećom, uz K’NEX edukativne igračke sada je učenje daleko lakše i brže, a deca jedva čekaju da sa igom počnu. Sasvim očekivano, onde gde se naišlo na odobravanje, mogu se očekivati i zadovoljavajući rezultati. Sposobnost mišljenja se razvija, kreativnost raste, a odličnom saradnjom među decom stvaraju se i čvrste drugarske veze.

Edukativne igračke putem administrativne zabrane, na 12 rata bez kamate

Za decu uzrasta deset i više godina, najbolje je odabrati čuveni Set energije, pokreta i aeronautike. Putem ovog seta, istovremeno se može igrati 6–9 učenika. Zato je ovo odličan način da se deca zabave učeći u grupi, istovremeno razvijajući kognitivne sposobnosti.

k'nex edukativne igračke bella shop 3Ovaj set od neverovatnih 1400 i više delova sadrži savršene replike aviona, padobrana i drugih letelica. Na prvi pogled se može učiniti da su K’NEX edukativne igračke namenjene isključivo dečacima. Međutim, i devojčice su pokazale sjajno interesovanje za avio-inženjering i letačke avanture.

Mlazni avion, mašine za centrifugu i još mnogo sjajnih igračaka i dodataka sadržano je u ovom fenomenalnom setu. Uz njega, učenici mogu saznati šta su to Njutnovi zakoni, inženjerski dizajn, prikupljanje i analiza podataka, aerodinamički sistemi i organizacija.

k'nex edukativne igračke bella shop 4Na sajtu Sindikalne prodaje, možete saznati više detalja o K’NEX edukativnim igračkama, kao i zbog čega su preporučene od strane eminentnih pedagoga.

Ove igračke se mogu kupiti pod veoma povoljnim uslovima: putem administrativne zabrane, na 12 mesečnih rata, bez kamate. Pozovite još danas i obezbedite svojim školarcima vrhunsku zabavu i najkvalitetnije znanje.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde