Prodaja zimskih guma na rate – Obezbedite svoje vozilo na vreme!

0
99
Zimske gume na rate

Zimske gume na rate! Savršeno rešenje za kupovinu neophodnih zimskih guma je upravo kupovina na odloženo plaćanje. Na taj način lišavate sebe dodatnog stresa oko opremanja svog četvorotočkaša za zimsku sezonu.

Zimske gume na rate – Neophodna zimska oprema na dohvat ruke

Kada dođe sezona menjanja guma na vozilu, bilo da je u pitanju leto ili zima, kupovina istih ume da bude veoma stresan događaj s obzirom na njihove veoma visoke cene.

mobil shop prodaja opreme mobilni telefoni

Zato je kupovina zimskih guma na rate odličan način da dođete do neophodne opreme za hladan period.

Sezona loših vremenskih uslova podrazumeva i promenu guma na vozilima. Prema Zakonu o saobraćaju, svako vozilo koje se nađe na putu tokom zimskih meseci mora imati zimske gume.

Zato, kada dođe kasna jesen ne časite ni časa, već odmah krenite u nabavku guma za predstojeću zimu. Na taj način, bićete uvek sigurni na putu i bez bojazni od plaćanja kazne.

Pre svega, postupkom promene guma na vozilu dokazujete da ste savestan i oprezan učesnik u saobraćaju.

Kupovina zimske gume na rate odličan je način da opremite svoj auto bez opterećenja kućnog budžeta.

Na sajtu Sindikalne prodaje možete pronaći zimske gume i opremu po najpovoljnijim cenama na tržištu.

Zimske gume na rateVaš budžet ostaće netaknut ovom kupovinom, s obzirom na to je možete izvršiti putem administrativne zabrane ili čekovima građana.

Sva zaposlena lica ili penzioneri imaju pravo na kupovinu ovog tipa.

Na sajtu možete kupiti sve četiri zimske gume na rate i time olakšati sebi život.

Zimske gume na rate – Karakteristike zimskih guma

Da li se pitate po čemu se zimske gume razlikuju od letnjih guma? Ukoliko je vaš odgovor potvrdan, mi vam donosimo objašnjenje.

Zimske gume napravljene su od smese koja je mekša od one koja se koristi prilikom pravljenja letnjih guma. Na taj način, njihova otpornost prilikom niskih temperatura je jača. Prema tome, prilikom odabira zimskih guma, vodite računa da one dolaze od proverenih proizvođača sa dugom tradicijom proizvodnje guma.

Takođe, zimske gume za razliku od letnjih dolaze sa dubljim šarama na gaznom sloju. Dubina i vrsta šara karakteristični su ukazatelji na to o kojoj vrsti guma se radi – zimskim ili letnjim.

Zimske gume su izrađene sa nizom vrlo tankih rezova, odnosno sipa koje služe kako automobil ne bi proklizavao i kako bi bolje prijanjao uz put.

Duboke šare pomažu da automobil lakše „očisti“ sneg ili blato sa njih i na taj način bude stabilniji na putu.

Kvalitetne zimske gume prepoznaćete i po karakterističnim oznakama sa strane, kao što su „planina“ ili „pahuljice“.

Postoje i gume sa oznakom M+S koje su uglavnom tretiraju kao all season gume. Mud (blato) + Snow (sneg) gume ipak imaju svojih nedostataka, pa ih iz tog razloga preporučujemo samo ako ste u potpunosti sigurni kako će se vaš automobil ponašati sa njima.

Dakle, razlike u letnjim i zimskih gumama su zaista velike i značajne i sa razlogom se zahteva menjanje istih kada se smenjuje sezona.

Kako biste izbegli bespotrebne kazne od strane policije, nezgode na putu u vidu proklizavanja ili slabijeg kočenja, kao i razne druge nepogode, obavezno obezbedite sve četiri zimske gume na vreme.

Kupovina putem administrativne zabrane na sajtu Sindikalne prodaje

S obzirom na to da kupovina guma, bez obzira na to da li kupujete zimske ili letnje, nije malo ulaganje, Sindikalna prodaja nudi vam mogućnost kupovine zimske gume na rate.

Zimske gume na rateSve četiri zimske gume možete kupiti na rate putem administrativne zabrane.

Sva zaposlena lica na teritoriji naše države ostvaruju pravo na ovu pogodnost. Takođe, ni penzioneri nisu zaboravljeni. I oni imaju pravo kupovine na rate putem naše prodavnice.

Pored guma, Sindikalna prodaja nudi vam širok izbor ostale opreme za vaš automobil, kao i kuću, odnosno domaćinstvo.

Opremite svoju kuću najpovoljnijom belom tehnikom ili obradujte svoje dete nekom od zanimljivih igračaka iz bogate ponude.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde