Victoria Beckham i njeno četvoro dece pozirali su bez Davida za naslovnicu britanskog ‘Vogue’

0
996
victoria beckham vogue srbija
Photo: Screenshot Instagram @victoriabeckham

Recimo da je situacija očigledna: porodica Beckham jedna je od najotmjenijih u svetu poznatih – sa Victoriom Beckham na čelu sa svojom bezvremenom modnom linijom.

Kako bi proslavila 10 godina od lansiranja njenog brenda, sarkastična ikona nalazi se na naslovnici britanskog ‘Voguea‘ za septembarsko izdanje 2018. sa svoje četvoro dece, Brooklynom, Romeom, Cruzom i Harperom, kao i njihovim psom Olivom.

Međutim svima je zapalo za oko da na naslovnici gde je Victoria, sa njenim poznatim izrazom ravnodušnosti, ne nalazi i njen suprug David.

Ali situacija nije alarmantna, jer se David pojavljuje unutra u crno-belom izdanju, kao i na još jednoj slici. Međutim ova naslovnica je odmah dovela do lančanog šapuštanja oko potencijalnog razvoda, međutim ona je u intervjuu za ovo izdanje izjavila: „Oboje smo shvatili da smo jači zajedno nego što ćemo ikad biti kao ako se razdvojimo. Hoće li neko od nas dvoje biti na poziciji na kojoj smo sada posle svih tih godina poznanstva? Sve je u zajednici porodice. „

Međutim, Victoria ne govori samo o odnosu sa suprugom u najnovijem broju Vogue, već i o modnim trendovima ćerke Harper.“ Bila je u stanju da trčati na štiklama otkako je napunila tri godine, „objašnjava Victoria. „Ali samo kod kuće – nikada nije smela da napusti kuću u štiklama. Isto pravilo važi i za šminku. S jedne strane, vrlo je ženstvena prava devojčica, ali s druge strane ima trojicu velike braće i voli da se igra sa njima. „

Štikle i šminka nisu tamo gde je limit za Harper što se tiče mode. Ova mala 7-godišnja modna ikona u nastanku upućuje na to da će ona možda uistinu krenuti majčinim stopama i modnim koracima u godinama koje dolaze. Bez obzira na to, kao i sa svima oko Beckhama, posmatraćemo.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde