Ovom fotografijom je David Beckham izazvao buru komentara na Instagramu

Verovatno nevin čin iskazivanja ljubavi između oca i ćerke objavljen na Instagramu izazvao je burne rasprave oko toga da li je to 'normalan' odnos ili nije. Spornu fotografiju na svom Instagram profilu objavio je slavni David Beckham, verovatno ni ne sluteći kakvu će buru pokrenuti!

0
1111
David Beckham poljubac sa ćerkom
Foto: Instagram @davidbeckham

Bračni par Beckham jedan je od najpoznatijih celebrity parova na svetu, a o njihovom životu, kao i članovima porodice, često se raspravlja. Sve što rade gleda se pod lupom, zato i ne čudi da je poslednja fotografija koju je David Beckham objavio na svom Instagram profilu izazvala žustre polemike.

Christmas is coming 🎅🏼 Let’s go skate ♥️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Naime, nekadašnji fudbaler objavio je fotografiju na kojoj u usta ljubi svoje najmlađe dete – sedmogodišnju ćerkicu Harper Seven, a uz nju je napisao: ‘Božić nam stiže, idemo na klizanje.’ U svega nekoliko sati, fotografija je prikupila više od 2 miliona lajkova, ali i mnogobrojne negativne komentare, budući da mnogi smatraju kako je sasvim neprimereno da otac svoju ćerkicu ljubi u usta.

Kiss for Daddy ❤️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Međutim, to nije prvi put da je ovakvom fotografijom 43-godišnji David Beckham uzburkao javnost. Napravio je to i u junu 2017. godine, objavivši sličnu fotografiju, a za njim je krenula i njegova supruga, Victoria Beckham i fotografiju na kojoj ljubi Harper u usta objavila povodom njenog 5. rođendana.

Za neke sladak i intiman trenutak ljubavi oca i ćerkice, drugima ima sasvim drugu konotaciju. Bilo kako bilo Beckhamovi su i ovoga puta uspeli u nemogućem – za novih pet minuta slave na njihov se račun zasigurno slilo mnogo više miliona.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde