Kate Midddleton je sa modnog trona uspela da skine Meghan Markle

Usprkos tome što je ovu godinu obeležila Meghan Markle i njeno kraljevsko venčanje s britanskim princem Harryjem, njena jetrva Kate Middleton, po svemu sudeći, imala je najveći modni uticaj na kupovne navike žena u Velikoj Britaniji ali i širom sveta!

0
688
Kate Middleton moda srbija
Photo: Instagram @cambridge_family

Prema natpisima britanskog Evening Standarda, eBayev godišnji izveštaj o prodaji za Veliku Britaniju otkrio je kako je vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton imala veliki uticaj na kupovne navike žena od novopečene članice britanske kraljevske porodice Meghan Markle.

Kako ističu u godišnjem izveštaju, trudnički stil Kate Middleton privukao je ogromnu pažnju javnosti i ‘generisao više online pretraživanja na eBay stranicama od bilo koje kraljevske dame u prošloj godini’.

Neosporna je činjenica da su modni odabiri Meghan Markle ostavili velik utisak na žene širom sveta. Od torbi, haljina pa sve do cipela – sve što je obukla bivša američka glumica rasprodato je u trenu, ali njena jetrva Kate Middleton još uvek se nalazi u samom vrhu kada je reč o stilu i modnom uticaju.

Britanski Evening Standard fokusirao se na specifične odevne komade viđene na Kate koji su rezultirali značajnim online pretraživanjima u prošloj godini. Prema svemu sudeći, pretraga za savršenim trudničkim kaputima utrostručila se u novembru prošle godine, tokom vojvotkinjine treće trudnoće.

Njena nezaboravna crvena haljina dizajnerke Jenny Packham, u kojoj se s princem Louisom pojavila na stepenicama bolnice u aprilu ove godine, rezultirala je udvostručenim online pretraživanjima ovog komada s potpisom britanske dizajnerke.

U tekstu se takođe navodi kako je, osim Jenny Packham, nekoliko omiljenih dizajnerskih imena Kate Middleton, poput Alexandrea McQueena i brenda Seraphine, specijalizovanog za trudničku modu, doživelo ogroman rast u online pretraživanjima na eBay stranicama zahvaljujući vojvotkinji od Cambridgea.

 

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde