Svoje putovanje po Australiji, Beckhamovi su pretvorili u pravu avanturu

Par je trenutno u Australiji, jer je David ambasador Invictus Gamesa, ali su iskoristili priliku da svoje putovanje pretvore u porodični odmor, prepun avanture sa svojom decom!

0
179
Bekamovi u australiji
Photo: Instagram

Porodica Beckham, tokom svoje posete Australiji, posetila je Glenworth Valley Outdoor Adventures, koji sačinjava 3.000 hektara parka koji je okružen šumom i divljinom. Park se nalazi na sat vremena vožnje od  Sidneja. Na njihovom sajtu možete pronaći da nude avanture kao što su jahanje, vožnja kajakom, vožnja biciklom i abseiling u kojem su se oprobali David, Cruz i Romeo.

David Beckham avantura australija
Photo: Instagram

David Beckham je objavio sliku na Instagramu na kojoj se nalazi u društvu svojih sinova sa šlemovima i sigurnosnim pojasevima, uz propratni tekst da je „Malo nervozan“ pred spuštanje niz zid. Takođe je rečeno da je muški deo ekipe probao vožnju quadovima tokom ovog dana ispunjenog adrenalinom.

Razlog posete Australiji je to što je David Beckham ambasador Invictus Gamesa, koje su pokrenute od strane princa Harija, tako da će David prisustvovati nekim događajima i upoznati takmičare. Princ Harri i Meghan Markle su takođe prisustvovali igrama tokom svoje kraljevske turneje po Australiji.

David Beckham australija invictus games
Photo: Instagram

Za svoju posetu Invictus Games-u, David i Viktorija su iznajmili apartman vredan 17 miliona dolara u Mosmanu, ekskluzivnom delu koji se nalazi na severnoj obali Sidneja. Ovde su još bili odseli i Justin Bieber, Kate Hudson i još mnogo poznatih ličnosti, tako da Beckhamov izbor Mosmana nije baš iznenađujuć.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mosman Girl (@mosmangirl) дана

David Beckham je još otišao u još jednu avanturu sa svojim sinovima. Popeli su se na vrh čuvenog Harbour Bidgea.

David Beckham australija sinovi sidenj
Photo: Instagram

Naravno Victoria je odvojila svoje vreme da poseti radnje po Sidneju. Sidnej je poznat kao raj za kupoholičare tako da smo sigurni da je Victoria pronašla odlične komade garderobe u bredniranim prodavnciama. I to je avantura zar ne?

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde