Spyro Reignited Trilogy – Novi trailer za malog zamaja u HD-u!

Dugo očekivani povratak Spyro-a je sada na manje od tri nedelje od nas, a Activision je već ubacio u punu brzinu. Novi trailer koji je izbacio Activision, podsetio nas je na sve zbog čega smo pali na ovog malog ljubičastog zmaja pre dve decenije!

0
416
Spyro Reignited Trilogy srbija
Photo: Promo

Spiro nam se vratio i to na PS4 u sjajnom HD-u! Spyro™ Reignited Trilogy, kao što se naslućuje iz naslova, sada dolazi kao nikada do sad, u obliku kolekcije koja će u vidu trilogije spajati u jednu igre: Spyro™ the Dragon, Spyro™ 2: Ripto’s Rage! i Spyro™: Year of the Dragon.

Activision je 23. oktobra objavio potpuno novi trailer za Spyro Reignited Trilogy čija se prodaja očekuje 13. novembra 2018! Trailer nam daje opet odličan pogled na igru u kojem možemo videti da su programeri detaljeno sredili i utegli sva tri naslova i pretvorili ih u jednu igru namenjenu za konzole.

Spyro Reignited Trilogy – Povratak u detinjstvo ovog puta u punom HD-u!

Grafika je fenomenalna, boje su mnogo življe a likovi su baš onakvi kakvima bi ih zamišljali u nekoj bajkovitoj avanturi. Ukoliko ste igrali sva tri naslova sada možete opet da prođete kompletnu avanturu na jednom mestu i to u fantastičnom HD-u!

Spyro Dragon je skoro svima bila prva igra koju su odigrali kao klinci, i ona koja je mnogima po prvi put pokazala čari video igara. Kada je Activision najavio da će da remasteriziruju Spyro trilogiju, sa oduševljenjem smo tu vest dočekali. Ako bilo koja trilogija to zaslužuje to je onda ova, a obnova i izdanje u HD-u je upravo ono što dobijamo s Spyro Reignited Trilogy.

Grafika izvornih igara je za to vreme bila savršena, ali smo svi tada primećivali te tvrdoglave piksele, koji nas nisu obeshrabrili da uđemo u lik ovog malog hrabrog zmaja. Sada u HD-u jedva čekamo da se vratimo ponovo u taj lik…ako stignemo na red od dece.

Animacija u igri je fantastična. Poseban utisak ostavlja koliko lepše i prirodnije Spyro izgleda dok leti, a njegov svet je tek posebna priča. Od ove HD remasterizacije ne bih očekivao ništa manje.

Spyro Reignited Trilogy srbija
Photo: promo

Znači 13. novembra 2018. poručite ovu igru preko www.computerlandshop.rs i krenite da bljujete vatru, istražite ekspanzivna carstva i ponovo se upoznajte sa misterioznim ličnostima. Uz novu Spyro trilogiju doživite avanturu u punom sjaju HD remastera. Kada je carstvo u opasnosti, samo jedan zmaj može pomoći.

XBOXONE Spyro Reignited Trilogy

PS4 Spyro Reignited Triology

computerland logo

ComputerLand BIG
TC BIG Fashion Višnjička 84 lok. 018A
big@computerland.rs
063/377-200
Radno vreme:
Svakim danom 10:00 – 22:00

ComputerLand Pašino Brdo
TC Pašino brdo, Bačvanska 21
pasino.brdo@computerland.rs
011/28-51-740
Radno vreme:
Prodavnica: Ponedeljak – Četvrtak 09:00 – 20:00 Petak 09:00 – 21:00

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde