Ekskluzivno za žene – Sexy zabava pod maskama

Emma je pokrenula tajne seksi zabave pod maskama, a postoje dva stroga pravila kojih se gosti moraju pridržavati!

0
2175
zabava pod maskama

Žena koja je na čelu kompanije ‘teške’ pet miliona funti, bavi se isključivo organizacijom luksuznih seksi zabava i otkrila je tajne svog posla. Emma Sayle (40) pokrenula je Killing Kittens 2005. godine, a svoju firmu opisuje kao brend za osnaživanje žena. Koncept im je da pruže siguran prostor ženama kako bi one mogle da istraže svoju seksualnost.

Zabave koje priređuje su različite, posećuje ih od 60 do 200 gostiju, a održavaju se i u stanovima, dvorcima, kućama na selu od Londona, New Yorka, Pariza, Venecije i Sidneya. Postoje stroga pravila kojih se svaki gost mora pridržavati – jedno je da svi moraju nositi maske, a najstrožije pravilo je da muškarci ne mogu prvi prići ženama. Emma sebe naziva suprugom, majkom i feministkinjom.

Emma je sve to pokrenula nakon što je shvatila da žene nemaju gde da slobodno istraže svoju seksualnost, a da ih se ne zbog toga ne osuđuju. „U to je vreme počeo ‘Seks i grad’, vodilo se mnogo razgovora o ženskoj seksualnoj revoluciji, žene su počele otvoreno govoriti o seksualnom životu. Ali sve to o čemu se pisalo, nije se događalo u društvu“, rekla je Emma u razgovoru za Business Insider. Pre toga radila je kao financijski PR i takođe je vodila neke kompanije.

Ime firme, Killing Kittens, ili jednostavna skraćenica KK ima takođe zanimljivu priču. „Dolazi od izreke ‘Svaki put kad masturbiraš, bog ubije jedno mače’. To sam čula kada sam bila na Ibizi i ime Killing Kittens (ubijanje mačića) mi nije izlazilo iz glave. Nisam spavala tri dana i konačno sam odlučila da ću firmu tako nazvati“, objasnila je Sayle.

Na početku su njeni partiji bili mali, između 30 i 50 ljudi dolazilo bi jednom mesečno, a glas se širio od ‘uha do uha’. „Sve je postalo svojevrstan pokret. Naše članove nazivam KK vojska. Sad imamo zabave širom sveta, a druženje na internetu je eksplodiralo“, ispričala je preduzetnica.

Uz zabave Killing Kittens ima online zajednicu sa chatroomovima i blogom. Da biste postali član morate se registrovati i proći postupak provere. Traži se slanje slika – kako bi potvrdili da ste stvarna osoba kao i objašnjenje zašto se pristupili stranici, što tražite… Plaća se i članarina od 20 funti. Od gotovo 100.000 članova širom sveta, više od 70 posto je iz Ujedinjenog Kraljevstva, ostali su iz SAD-a, Australije i Europe. Članstvo čine 50 posto žene, a 50 posto muškarci, tvrdi vlasnica.

Објава коју дели Emma Sayle (@emsayle333) дана

Lokacije na kojima se održavaju njene ekskluzivne seksi zabave variraju od stanova u koje stane 60 ljudi, do dvoraca i seoskih vila sa 150 do 200 gostiju. „Bili smo u New Yorku, Dubaiju, u škotskim dvorcima, vilama u Sidneyu, Veneciji, Parizu. Tu su organizovane seksi zabave pod maskama, u koktel haljinama, a poslužuju se najbolji šampanjaci i kokteli, tvrdi organizatorka.

Iako je na zabavama mešana ekipa, društvo ne voli da se pojavljuju solo muškarci, sami bez pratnje. „To smanjuje nivo testosterona. Imamo dosta devojaka koje dođu i plešu obučene samo u donji veš i ne žele da rade ništa drugo. Ovako znaju da im se niko neće nabacivati i mogu da se opuste“, pojasnila je Emma.

Svako ko to želi, može i ima priliku da učini nešto više od plesanja u gaćicama, zato postoje ‘sobe za igru’ opremljene svećama, krevetima i posebnom muzikom. Ako neko želi da se zabavi ide tamo, a šta se dogodi u sobi za igru, ostaje u sobi za igru.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde