TRENDY čizme za zimu 2017. godine

0
2649
carapa cizme duboke

Čak i u hladnim zimskim danima svaka žena želi da izgleda moderno i stilizovano. Dobra bunda i još bolje čizme su nezaobilazni modni komadi.

Koje čizme ćete nositi ove zime? Možda duboke crvene, neke čudne stilete ili pak šljokičaste, na vama je da izaberete. Jedna stvar je sigurna ove sezone – one su umetnička dela namenjena za hodanje.

U nastavku ovog bloga donosimo vam nekoliko najaktuelnijih trendova.

1. Uske duboke čizme

Pored neizostavne činjenice da su prelepe, ove čizme vizuelno izdužuju nogu i ističu žensku siluetu. Da li ćete se odlučiti za dužinu iznad kolena ili do butine, na vama je da izaberete, ali sa parom ovih čizmi nećete pogrešiti.

crne cizme do kolena

2. Čarapa-čizme

Trend koji je zaludeo sve dame sa tankim nogama, daje im neverovatnu finoću i ženstvenost. Bile one ljubičaste, sjajne ili crne, u njima ćete sigurno biti primećene.

3. Šljokičaste metalik čizme

Noseći ovakav par obuće zaslepićete sve prisutne. Najnoviji trend, koji se savršeno uklapa sa dobrim džinsom i crnom oversize jaknom.

sljokice cizme

 

4. Čizme sa pertlama

Vezice su trend sezone. Moramo reći da je takav detalj promenio neke dizajne, počev od toga da sada postoje i duboke čizme sa pertlama, pored onih tradicionalnih. Vašem outfitu daće dozu drskosti i neizostavne elegancije.

5. Čizme sa otvorenim prstima

Ove čizme sigurno nećete nositi po dubokom snegu, ali su odličan izbor za jesen.

 

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde