Kako je sve otišlo dođavola: Brad i Angelina pripremaju se za brutalnu bitku na sudu

Ljubav veka završila se sa optužbama za nasilje i neplaćanje alimentacije. Angelina Jolie navodno se priprema za tešku bitku na sudu jer joj Brad, prema njenim rečima, ne plaća alimentaciju!

0
1454
Razvod Bred i Andjelina
Screenshot: Instagram @ angelinabradlovers

Šta se to događa s Angelinom Jolie i Bradom Pittom? Poslednjih dana strani mediji raspisali su se o optužbama glumice kako Brad ne plaća alimentaciju, dok glumac iznosi dokaze o milionima koje je isplatio otkako se par u septembru 2016. godine odlučio rastati. Njihova odluka šokirala je tada svet, međutim nakon prvobitnih optužbi i par ružnih trenutaka, izgledalo je da će se razvesti sporazumno.

Počeli su uz advokate i potpuno privatno, razgovarati o budućnosti dece i mirnom razvodu. Nije bilo lako, dele starateljstvo nad šestoro dece, ali baš kad je izgledalo da će se upravo zbog njih rastati u miru, Angelina je optužila javno Brada za spomenuto neplaćanje alimentacije. Kako je sve otišlo tako daleko? Pitaju se to fanovi ovog holivudskog para širom sveta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C I N E M A H I G H ⚡️ (@cinema.high) дана

Sve je počelo šokantnim raskidom

Angelina i Brad zadnji su put zajedno fotografisani u julu 2016. kada su otišli na sok s ćerkom Shiloh. Ubrzo je, u septembru, objavljeno da se par rastaje. Naveli su kao razlog nepomirljive razlike, a Angelina je odmah zatražila starateljstvo nad šestoro dece.

Brad Pitt bio je nakon toga pod istragom losanđeleske socijalne službe zbog optužbi da je verbalno zlostavljao decu kao i da je fizički nasrnuo na jedno od dece dok su leteli privatnim avionom. Navodno je dan nakon tog incidenta Angelina zatražila razvod. Kako se navodi radilo o njihovom 15-godišnjem sinu Maddoxu. Raspravljali su se i svađa eskalirala na način na koji nije trebala. DCFS zaključio je istragu u decembru, a završena je tako što nisu podnesene nikakve optužbe na račun Pitta.

Dogovor da razvod bude privatan

Kada je u aprilu 2016. počeo brakorazvodni proces, Pitt je viđao najmlađu decu uz prisutnost terapeuta. Dokazuju to sudski zapisi iz oktobra 2017. Tog meseca Pitt i Jolie objavili su i zajedničku izjavu za medije, navodeći da će se što se bude odvijalo pred sudom  biti privatno, i da će sve informacije davati zajedno u smislu izjava oko starateljstva, razvoda i svega ostalog.

Pitanja starateljstva i alimentacije

Usledila je godina, a možda i više, tišine. Vratili su se lagano Jolie i Pitt svojim životima. Ona je nastavila s humanitarnim radom i produkcijom, a isto je napravio i Pitt. Navodno je i pronašao ljubav uz profesorku sa MIT-a, Neri Oxman.

U junu ove godine počele su se javno pojavljivati informacije o sukobu vezanom za starateljstvo nad decom. Sudija je naveo da bi Jolie mogla izgubiti starateljstvo nad decom ako ne dopusti deci da formiraju zdravu i snažnu vezu s Pittom. Sud je napravio detaljan raspored vremena u kojem bi Pitt trebao biti uz decu kad su u Londonu (gde Jolie snima novi film ovog leta), ali i u Los Angelesu. Osim toga, sudija je garantovao Pittu i da će moći bez nadzora da obavlja telefonske razgovore sa decom i još i na taj način da održava kontakt.

Jolie je putem svog p.r.-a navela da su dokumenti jadni i žalosni. Ubrzo je nezina advokatica Samantha Bley De Jean predala sudu žalbu u kojoj tvrdi da Pitt ima dužnost da plaća alimentaciju, što dotad nije uradio. ‘Nije platio značajnu sumu nivca za alimentaciju otkad su se rastali’, navodi se u dokumentima. Navodi se da su se dogovorili neformalno oko iznosa koji bi trebao isplaćivati, a budući da to toga nije došlo, rečeno je da će Jolie zatražiti da sud odredi svotu, a potom i novac za godinu i po tražiti retroaktivno.

Ubrzo je Pittov advokat Lance Spiegel nazvao taj zahev nepotrebnim i namenjenim da se ocrni slika njegovog klijenta u medijima. Navodi da je Pitt ‘pozajmio’ Angelini osam miliona dolara da joj pomogne da kupi trenutni dom kao i da je dodao još oko 1,3 miliona dolara za decu. Advokatica je izjavila da Angelina vraća novac koji joj je Brad pozajmio kao i da to nije alimentacija. ‘Pozajmljeni novac nije alimentacija i predstavljati ga na taj način je neistinito’, zaključila je Bley DeJean.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde