Zlato kao poklon – Obradujte dragu osobu na savršen način!

U našem narodu često postoji ona izrekla da, kada ne znamo šta ćemo nekome da poklonimo, mi spremimo ''kovertu''. Međutim, da li je novac zaista najbolji poklon?

0
183
zlato kao poklon

Zlato kao poklon je savršen način da obradujete sebi dragu osobu, bilo koji povod da je u pitanju.

Zlato ide uz sve i zlato je za sve. Svetli onom opakom žutom svetlošću koja je milenijumima “izluđivala“ ljude. Ima finu težinu i nikada ne korodira. A i lepše izgleda nego novac, zar ne?

Ne zauzima puno prostora kao neki kabasti pokloni i nema puno razmišljanja oko pakovanja poklona.

Jednostavno, a tako vredno.

Tradicija da se daje zlato kao poklon stara je koliko i samo zlato. Kada nekome poklonite zlato, vi mu govorite koliko vam znači. Čisto zlato je bezvremeni dar koji ima sentimentalnu vrednost, pored neosporne finansijske.

Ako želite da ostanete zapamćeni i da svojim poklonom nekome obezbedite sigurnu budućnost, onda definitivno treba da investirate u zlato.

Zlato kao poklon je puno bolja opcija od darivanja novca

U našem narodu često postoji ona izrekla da, kada ne znamo šta ćemo nekome da poklonimo, mi spremimo “kovertu“. Međutim, da li je novac zaista najbolji poklon?

Mi kažemo da nije.

Papirni novac će pasti u vrednosti u odnosu na zlato, koje će zadržati svoju vrednost u raznim okolnostima – kao što je i bilo kroz vekove. Koliko god da je strašna situacija, uvek ćete moći da izvučete korist od zlata.

Ako bude velika kriza, možete pokupiti svoje zlato i imati nešto što će vam pomoći da preživite – što ne možemo da kažemo za vaš stan ili kuću, auto i drugu imovinu.

Zato investirajte u zlato i poklanjajte dragim ljudima zlato. Time ste im mnogo pomogli. Time ste im obezbedili investiciju zbog koje će vam kasnije biti zahvalni.

zlato kao poklonBilo da se odlučite za zlatne pločice ili zlatne kovanice, čisto zlato ima neopisivu vrednost. A i estetski je puno prijatnijeg izgleda od novca.

Njihova manja veličina i lepo estetsko pakovanje čine ih idealnim i sadržajnim poklonom za razne prilike.

Znamo koliko nam je često teško da smislimo šta nekome da kupimo na poklon, ali kupovinom čistog zlata sigurno nećemo da pogrešimo.

Zlato kao poklon za razne prilike na klik od vas!

Kompanija Insignitus GOLD ima fenomenalnu ponudu zlatnih pločica i zlatnih novčića, kao i dukata. Ovde možete da kupite investiciono zlato od potpuno pouzdanog i proverenog izvora. Čisto zlato predstavlja najsigurniju investiciju, te kao takvo predstavlja i savršen poklon za sve prilike.

Opcija online kupovine zlatnih pločica i dukata je sjajna za one koji su u trci sa vremenom ili koji žele da kupe vredan poklon jednim klikom. Ali ukoliko vi to želite, dostupna vam je i kupovina zlata na licu mesta u prostorijama naše kompanije.

zlato kao poklonZlatne pločice različitih gramaža od 1 do 1000 grama su sve popularnija vrsta poklona bilo za svadbe, rođenje deteta ili 18. rođendan.

Naravno, naša tradicija izuzetno ceni i dukate, tako da smo vam i tu obezbedili najbolju ponudu.

Ako želite da ostanete zapamćeni i da privučete pažnju, onda su zlatne poluge savršen izbor za poklon. Kao poklon za novorođenče se izuzetno cene kovanice jedinstvenog dizajna koji prikazuje njihovo poreklo. Veoma je tražena prelepa kovanica Bečke filharmonije, a ne treba zaboraviti i čuvenu Franc Jozef kovanicu.