Šlepanje novih automobila

Bilo da posedujete nov ili polovan automobil, broj šlep službe kojoj verujete nije loše imati u telefonskom imeniku.

0
512
Šlepanje novih automobila

Šlepanje novih automobila u određenim situacijama predstavlja neophodnost.

Vožnja automobila u savremenom svetu predstavlja potrebu. Bez automobila teško možemo zamisliti svakodnevno kretanje kroz grad, odlazak na posao ili vožnju dece u školsku ustanovu.

Samim tim, ne čudi ni podatak da se sve veći broj ljudi odlučuje za kupovinu novih vozila. Kako ih svakodnevno koristimo, vodimo računa i o njihovom redovnom održavanju i servisiranju. Ovim produžavamo njihov radni vek, čineći da našoj porodici služe dugi niz godina.

Ipak, i nova vozila podložna su kvarovima i neprijatnim situacijama u saobraćaju. Koliko god vodili računa, situacije kao što su prazan akumulator, sletanje s puta ili kvarovi nastali usled nemara drugih učesnika u saobraćaju često se dešavaju. Prema tome, čak i ako posedujete automobil koji je tek sišao sa proizvodne linije, nije na odmet znati kome se obratiti za pomoć.

Šlepanje novih automobila – Zapišite broj pouzdane šlep službe

Bilo da posedujete nov ili polovan automobil, broj šlep službe kojoj verujete nije loše imati u telefonskom imeniku.

Naime, istraživanja su pokazala da čak i kada je vaše vozilo potpuno ispravno i redovno servisirano, šanse za njegov kvar i dalje nisu male. Dok na neke situacije u saobraćaju možemo da utičemo, druge su nepredvidive.

Šlepanje novih automobilaPreventiva igra veoma važnu ulogu. Ona ne podrazumeva samo redovne posete servisu vozila, već i obraćanje pažnje na stvari koje mogu delovati ne toliko važno – pronalazak iskusne šlep službe.

Šlep služba koja poseduje višegodišnje iskustvo kada je šlepanje novih automobila u pitanju vaš je najbolji saveznik na putu. Osim šlepanja, ona vam može pružiti i uslugu pomoći na putu. Gde god se nalazili, bilo u inostranstvu ili u Srbiji, pametna je ideja sa sobom nositi broj šlep službe kojoj verujete.

Šlep služba stiže do vas u najkraćem vremenskom roku

Ukoliko je vaš novi automobil jednostavno “rešio“ da prestane da radi i izneverio vas na putu do posla – pozovite profesionalan tim šlep službe.

Ako se desilo da ste ostali bez goriva ili bez struje u akumulatoru, ili jednostavno niste sigurni gde se kvar na vozilu nalazi – pozovite šlep službu.

Jedna od najčešćih situacija je svakako je probušena guma. Bilo da vam se ovo dogodi u glavnom gradu Srbije, nekom od manjih gradova ili prigradskih naselja, ili pak u inostranstvu, šlep služba AS 011 stiže do vas u najkraćem vremenskom roku.

Odmah po pozivu i zahtevu klijenta, šlep služba će, sa odgovarajućom mehanizacijom, izaći na teren.

Iskusna služba poseduje odgovarajuću mehanizaciju za šlepanje novih automobila

Šlepanje pokvarenih vozilašlepanje novih automobila nije isto. Različita oprema i mehanizacija koriste se u različite svrhe.

Prema tome, morate znati kome poklanjate svoje poverenje i svog četvorotočkaša. Potrebno je da istražite šlep službu koju pozivate i raspitate se o načinima na koje obavljaju šlepanje novih vozila.

Šlep služba AS 011 koristi savremenu opremu i najmoderniju mehanizaciju, koja čini svako šlepanje novih vozila daleko jednostavnijim, bezbednijim i lagodnijim.

Na kraju krajeva, ne želite da se vaše novo prevozno sredstvo dodatno ošteti usled neadekvatno obavljenog šlepanja. Ujedno, ovo je jedan od razlog zbog kojeg šlepanje novih vozila ne bi trebalo da obavljate u samostalnoj režiji.

Dovoz novih vozila iz inostranstva

Osim usluga šlepanja novih vozila, može vam zatrebati i usluga dovoza novih vozila iz inostranstva.

Kupovina novih automobila iz inostranstva relativno je česta pojava. Ponekad se na ovaj korak odlučujemo zbog povoljne cene, ponekad zbog nižih dodatnih troškova pri kupovini.

Jedno je sigurno – želimo što bezbedniji način da ga dovezemo na željenu lokaciju u Srbiji. Tada na scenu stupa pouzdana šlep služba.

Šlep služba AS 011 vrši usluge dovoza novih vozila iz inostranstva najmodernijim auto-vozom. U svakom trenutku možete znati gde se vaše vozilo nalazi, zahvaljujući savremenom GPS sistemu praćenja.

Šlepanje novih automobilaZa više informacija o uslugama šlepanja novih vozila ili dovoza vozila iz inostranstva, šlep služba AS 011 stoji vam na raspolaganju.