Sezona venčanja se bliži, rezervišite venčanicu na vreme!

Bez obzira da li ste odlučili da sudbonosno “da” izgovorite u svečanoj sali ili, pak, pod vedrim nebom uz šum reke i cvrkut ptica, jedno je sigurno - vaše venčanje u proleće biće za pamćenje.

0
1815
Venčanice

Sezona venčanja se bliži, pa je pravi trenutak da krenete u potragu za svojim modelom venčanice.

Nakon uspavane zime, stiglo je proleće. Zajedno sa početkom novog godišnjeg doba i buđenjem prirode, zašto ne biste započeli i novu stranicu u svom životu. Procvetali gradski trgovi i parkovi svojim veselim bojama predstavljaju savršeni dekor za vaš wedding photo session. Dok topli sunčevi zraci stvaraju prijatnu amtosferu.

Bez obzira da li ste odlučili da sudbonosno “da” izgovorite u svečanoj sali ili, pak, pod vedrim nebom uz šum reke i cvrkut ptica, jedno je sigurno – vaše venčanje u proleće biće za pamćenje.

Još u davna vremena proleće je bilo idealno doba za sklapanje brakova. Prema predanju čak je i mesec koji su mladenci izabrali za venčanje određivao njihovu sudbinu. Tako april donosi užitak zaljubljenom paru, maj garantuje partnerovu vernost i iskrenost, a jun se vezuje za plodnost i srećne porodične trenutke.

Sezona venčanja se bliži vas savetujemo kako da izaberete venčanicu iz snova.

Sezona venčanja se bliži, pa se zahuktava i potraga za svadbenom haljinom

Sigurni smo da je svaka nevesta bar jednom u detinjstvu sa svojim sestrama i drugaricama oblačila staru maminu venčanicu, zamišljajući kako će njena izgledati. Iako ste odavno ostavile lutke i bajke o princezama, priča o najbitnijoj haljini ostala je ista.

VenčaniceVenčanica je, zaista, najsanjanija i najskupocenija kreacija koju ćete ikada poneti. A da bi ispunila sva vaša očekivanja mora da odgovara vašem karakteru, da pokaže svu vašu lepotu i prenese najdublja osećanja koja vas ispunjavaju.

Neka vaša venčanica odgovara vašoj ličnosti!

Sezona venčanja se bliži, pa na vreme razmislite koji model vam odgovara.

Vanvremenske venčanice od čipke namenjene su romantičnim nevestama. Nežni vez donosi dozu prefinjene elegancije, koja će gostima izmamiti uzdahe, a možda i po koju suzu. Satenske venčanice odgovaraju glamuroznim divama. Kako je kod njih akcenat na luksuznom materijalu, ove haljine će pokazati da imate stila.

Kratke venčanice vole devojke nemirnog duha, koje žele da njihovo venčanje bude dobra zabava za sve. Dok tradicionalne devojke rado biraju venčanice u stilu princeze u kojima će zablistati na velikom, klasičnom slavlju.

Poslednjih godina bridal scenom dominiraju venčanice u vintage stilu. Čarlston modeli iz 20-ih, ravni kroj 40-ih, bajkovite 50-te koje su obeležile Audrey Hepburn haljine ili ležerne venčanice u boho stilu iz 70-ih – svaka dekada je posebna i svaka namenjena sentimentalnim nevestama.

Sezona venčanja se bliži, gde pronaći venčanice koje oduzimaju dah?

Aktuelne venčanice za 2019. godinu, kao i najlepše dizajnirane venčanice iz prethodnih sezona pronaći ćete u salonu venčanica Dar.

Zahvaljujući njegovom stručnom timu dame u našoj zemlji mogu da ponesu i ekluzivne modele koje su se izdvojili na ovogodišnjem Milano Bridal Week-u.

Efekat kraljevskog venčanja pružiće vam nova kolekcija Cosmobella 2019, dok su venčanice Alessandro Angelozzi prava slika visoke mode.

Sezona venčanja se bliži, zato obezbedite svoju venčanicu iz snova na vreme!

 

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde