Salon venčanica Dar je proslavio 20 jubilarnih godina postojanja

Povodom jubilarnih 20 godina postojanja, salon venčanica "Dar" je u četvrtak veče 07.11. napravio malu modnu reviju, na kojoj je predstavio kako najatraktivnije modele venčanica iz predhodne sezone, tako i novu kolekciju Cosmobella 2019. Prelepa atmosfera i puno poznatih ličnosti, doprinela je jednoj lepoj večeri u kojoj su uživali svi prisutni.

0
1678
Prezentacija nove kolekcije

Dve decenije, salon venčanica „Dar“, koji se nalazi u samom srcu Beograda, usrećuje devojke koje su odlučile da baš u njihovim haljinama izgovore sudbonosno „DA“.

Prezentacija nove kolekcije

Četvrtak veče, bilo je rezervisano za proslavu ovog jubileja, kao i za predstavljanje nove kolekcije, koja je stigla direktno iz Italije.

Sve je odisalo ljubaznošću domaćina, i prijatnom atmosferom u kojoj sam , moram priznati istinski uživala.

Prezentacija nove kolekcijeCosmobella je za 2019 godinu priredila brojna iznenađenja. Jednostavno ne znam da li su lepše bile romantične princeze, ili pak zavodljive sirene, urađene od najkvalitetnijih materijala i luksuzne čipke, koja je inače zaštitni znak ovog brenda.

Pored nove kolekcije prelepe manekenke, među kojima je bila i bivša misica Milica Vukliš, nosile su i venčanice visoke mode, čuvenog italijanskog kreatora Alessandra Angelozzia, koji svoju strast za prema umetnosti i istančani ukus za lepo, pretvorio u vrhunski dizajn.

Meni su se posebno dopale venčanice „Dar dizajna“. Haljine su napravljene sa velikom pažnjom, osećajem za lepo, vrhunskim materijalima i dizajnom, i pretvorene su u kreacije, koje ne zaostaju za modelima svetski poznatih kreatora.

Prezentacija nove kolekcije

Raskošni saten, najfinija čipka ili nežni til čine vodeće materijale u ovim najlepšim kreacijama, dok dodatak skupocenih kristala ili vanvremenskih bisera ostaviljaju bez daha.

Modna revija je završena stihovima koje je recitovala pesnikinja Vesna Bošković, što je bilo savršen uvod u neformalni deo večeri i proslave, kojoj su prisustvovale mnoge poznate ličnosti iz sveta umetnosti, kulture, zabave i mode.

Prezentacija nove kolekcijeČarolija koju donose venčanice u salonu „Dar“ upriličena je ovim divnim druženjem, koje je na savršen način obeležilo njihovo dvodecenijsko postojanje.

Vaša Maja ❤

 

 

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde