REPLAY odaje počast američkom rock bendu NIRVANI

Specijalna kolekcija Replay posvećena je najpopularnijem grunge bendu na svetu! Linija je upotpunjena specijalnim, limited edition fotografijama grupe, njihovim karakterističnim bojama i porukama sa imenima i logom.

0
1097
Replay Nirvana kolekcija
Photo: Replay

Nirvana i Kurt Kobejn zaslužuju da se o njima stalno priča, a nova REPLAY kapsula kolekcija odiše nostalgijom i odaje počast NIRVANI, kao večnoj, vanvremenskoj muzičkoj rok grupi. Linija je upotpunjena specijalnim, limited edition fotografijama grupe, njihovim karakterističnim bojama i porukama sa imenima i logom.

Replay Nirvana kolekcija
Photo: Replay

Kolekcija je prepoznatljiva po unisex majicama i duksericma, kao i casual haljinama. Svi komadi su 100% pamučni i apsolutni must-have ove jeseni.

Replay Nirvana kolekcija
Photo: Replay

REPLAY je kolekciju svečano predstavio u Silver Lake-u, u Kaliforniji. Ključne komade kolekcije nosili su, u paru, supermodeli Johnatan Bellini i Cora Keegan. Oni se, takođe, pojavljuju u videu, obučeni u unikatne, autentične majice i dukserice sa kapuljačom iz REPLAY NIRVANA kolekcije.

Replay Nirvana kolekcija

Odabrane modele Nirvana kapsule možete kupiti u REPLAY radnjama u Beogradu – Knez Mihailova 33 i Novom Sadu – Zmaj Jovina 10 te Promenada SC od 15.11. kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Replay Nirvana kolekcija
Photo: Replay

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde