Novi trend među fudbalerima: Dele devojke za seks sa saigračima a igru nazivaju „Monopol“

'Delimo devojke s kojima smo se seksali, zvali smo to Monopol! Ako je neko je*ao moju, onda je morao da platiti rentiranje!'

0
842
seks medju fudbalerima monopol igra
Photo: Screenshot Instagram @xxalicegoodwinxx

Bivši igrač Arsenala i Liverpoola Jermaine Pennant celu karijeru slovio je za jednog od nestašnih momaka engleskog fudbala, a koliko je razvratan život vodio govori i odlomak iz njegove autobiografije u kojoj govori o tome šta su on i saigrači radili s devojkama.

„Zvali smo to Monopol. Delili smo devojke kao da su naše vlasništvo. Ako sam se ja seksao s nekom devojkom, a onda neko od mojih saigrača, morali su mi platiti rentiranje. Sve je zavisilo od toga koliko su bile atraktivne. Ako su bile top klasa, davali bi mi 100 funti, ali za one loše sam dobijao samo 14 funti“, napisao je Pennant u autobiografiji i tako šokirao ceo svet.

U knjizi nije imenovao igrače s kojima je igrao ‘Monopol’, ali engleski mediji pišu kako se radi o Joeu Coleu i Jermaineu Defoeu. Nakon završetka fudbalske karijere Pennant je nastavio voditi svoj boemski život.

U februaru ove godine snimao je seks sa suprugom da bi nakon toga naplaćivali gledanje na internetu, a sada je odlučio da ode korak dalje i uđe u Big Brother.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde