Bez ustručavanja! Svingerski klub otvorio je svoja vrata za znatiželjne

Pogledajte kako izgledaju zabave na kojima se svako seksa sa svakim jer su vlasnici otvoreno progovorili o svemu što zanima znatiželjne ljude! A znamo da vas zanima.

0
4664
Swing klub
Foto: Screenshot/YouTube

Australijski par Lawrence i Jess zajedno su više od pet godina, ali pored tipične monogamne veze, oni potajno žive kao svingeri. Toliko su zaljubljeni u takav način života da su pre četiri godine otvorili sopstveni svingerski klub Our Secret Spot.

To je klub gde se okupljaju istomišljenici (parovi i slobodne žene) koji žele da istražuju svoje skrivene sexy fantazije kao što su BDSM, fetiši, orgije i trojke. Svingerske zabave su od tada napredovale od tajnih sastanaka iza zatvorenih vrata do luksuznih evenata i žurki sa strogim pravilima za ulazak.

U intervjuu za The Sex Files, ovaj neobičan par otkrio je kako izgleda njihov životni stil – ali i kako je sving učvrstilo njihovu vezu. Oni su se upoznali na svojim “normalnim” poslovima, međutim ubrzo su otkrili da dele ljubav prema svingu. Lawrence (31) je jednoga dana otvoreno izneo svoju ideju Jess (25).

Ima puno mladih parova

“Kada vam se neko svidi, smete bez ustrčavanja to i reći, za razliku od monogamnih parova, kada to jednostavno prećutite radi ‘mira u kući’”, ističu. Mnogi ljudi veruju da su u svingu samo sredovečni parovi, ali Jess tvrdi kako je to daleko od istine.

Neki dolaze da začine svoj seksualni život

“Najveća je zabluda o ovom načinu života da se moraš ili želiš seksati s prvom osobom koju vidiš. Ti zapravo imaš kontrolu celo vreme, i sam biraš koga želiš po*ebati, imaš pravo reći ‘da’ ili ‘ne’”, objašnjava Jess.

Par se slaže da svinganje funkcioniše samo ako ste potpuno otvoreni jedno prema drugom i komunicirate o svemu. “Sving može biti i dobar i loš za vezu, kao i sve ostalo. Ako je to dobra, snažna i zdrava veza, svinga će je samo poboljšati”, kaže Lawrence.

“Neki mi parovi govore kako samo žele da poprave svoj odnos ili da začine seks i to je okej. Ali ako postoji dublji problem u njihovoj vezi i međusobno nema poverenja, ovo neće funkcionisati.”

Šta kažu roditelji?

Parovi koji zalaze u njihov klub imaju nekoliko zajedničkih karakteristika – svi su profesionalci, imućni i visokoobrazovani. “Prosečni parovi s kojima se družimo zajedno su tri ili četiri godine”, pričaju. Objasnili su takođe da oni nisu u otvorenoj vezi, kako mnogi misle, već samo istražuju seks s drugim ljudima zajedno. “Igramo se s drugima”, kaže Jess, koja je svojoj porodici rekla čime se bavi još pre dve godine.

“Objasnila sam im da smo moj partner i ja otvorili taj klub i da nas zanima sving. Naravno da su ispočetka bili malo zbunjeni i zabrinuti jer ipak sam ja njihova mala curica. Ali čim sam im podrobnije opisala o čemu je reč i koliko mi odgovara takav stil, na neki su se način pomirili s time i prihvatili moju odluku”, kaže Jess.

Stroga pravila kluba

Budući da im je veza jača nego ikad, nijedno se ne boji da bi ono drugo moglo naći nekoga sa strane. “To je nešto što morate rizikovati. Iako zvuči užasno, ja obožavam svog partnera i ne osećam da bi on mogao otići s nekim drugim. Ali ako se dogodi, to treba prihvatiti i nastaviti dalje. Dok god je naša komunikacija na dobrom nivou, smatram da ćemo biti okej”, priznaje Jess.

Njihov svingerski klub otvara vrata svakog četvrtka, petka i subote i prima samo parove i slobodne žene. Solo muškarcima je ulaz zabranjen. Postoje stroga pravila kojih se članovi moraju pridržavati. Dakle, nema fotografisanja, prostitucije i droge – i parovi moraju celo vreme da budu zajedno.

Cena ulaznica

“Najvažnije pravilo je da dobijete pristanak. Ne možete ići okolo i dirati ljude na svoju ruku, to tako ne funkcioniše. Većina misli da će biti tako, ali mi držimo do poštovanja svačijeg odabira, tako da je naš klub normalniji od klasičnog noćnog kluba, gde frajeri hvataju devojke za stražnjicu samo zato što mogu”, objašnjava Lawrence.

Ulaznica u klub je između 100 i 200 dolara za jednu noć za parove koji nisu članovi kao i 20 – 50 dolara za slobodne žene. U cenu su uključeni lubrikanti, kondomi, peškiri, ormarić i osvežavajuća pića.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde