Samo bez ljutnje: Ovo su najgluplji horoskopski znakovi

Koji je najgluplji horoskopski znak? Iako nije najlepše pitanje, činjenica je da su ga mnogi postavili i čak doneli svoj zaključak.

0
1358
Glupi horoskopski znakovi
Foto: ShutterStock

Thoughtnova donosi odgovor na to pitanje, a kako pišu, kod ovih znakova problem je što najpre reaguju, a onda razmisle. Odluke donose po osećaju, a ne znanju, a pripadnicima ovih znakova veliki je plus da su uglavnom i najsrećniji znakovi.

Prema ovoj listi, najgluplji znak je Rak. Na prvom mestu našao se zbog svoje hiperosetljivosti i sklonosti preteranim reakcijama, koje nisu ni inteligentne ni logične.

Upravo se na njih najviše odnosi ona rečenica da prvo reaguju, a potom razmisle te da svoje odluke baziraju na osećajima, a ne na znanju i činjenicama.

Drugo mesto zauzeo je Strelac. Najčešće se smatra da su opsednuti samim sobom, neodlučnim i sklonim tome da se ne bore za sebe.

Zbog toga odaju utisak da su manje inteligentni, iako su oni znak koji možda najbolje sagledava širu sliku.

Glupi horoskopski znakovi
Foto: FreePi

Ovnovi su zauzeli treće mesto. Oni su najveća misterija ove liste jer su istovremeno jako inteligentni i jako glupi. Izgledaju nevino, a zbog nesposobnosti da stvari shvate ozbiljno, čine se zabavnima. No, zapravo se ne mogu pohvaliti emocionalnom inteligencijom potrebnom da razumeju druge.

Vage su sledeće na listi. Iako se čine inteligentnima, najčešće svoju moć koriste za manipulisanje drugima. Za razliku od Ovnova, jako dobro razumeju tuđe osećaje. Obožavaju savršenstvo, a kako bi ga postigle, Vage su spremne na svakakve gluposti.

Lavovi vole preterivati i jako su egocentrični, a zbog toga što su spremni na sve da ih drugi zavole, našli su se na petom mestu. Pokušaće baš sve kako bi im se drugi divili, čak i ono u čemu nisu dobri. Ta spremnost na gluposti im je i osigurala mesto na ovoj listi.

Bikovi su zadnji na ovom spisku, a opisuje ih se kao egocentrične i glupaste, ponajviše zato što se ne znaju na pametan način nositi s tuđim odbijanjima. Kad nešto nije po njihovom, znaju preterano reagovati, biti zbunjeni i izgubljeni, što ne pomaže tome da ih drugi vide kao inteligentne osobe.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde