Nisu avanturisti: Ovi horoskopski znakovi najviše igraju na sigurno

Česte promene, neizvesnost i ukus opasnosti nisu svakome privlačni. Bikovi, Device i Jarčevi nerado preuzimaju rizik bilo da je reč o imovini, bilo o emocijama...

0
1064
Horoskopski znakovi koji vole sigurnost
Photo: Pixabay.com

Svako ima svoju ličnost i karakter, bez obzira na horoskopski znak. Astrolozi su tu da pronalaze zajedničke osobine kod ljudi koji su rođeni u istom znaku.

Može zvučati kao generalizacija, ali kada pogledate malo bolje oko sebe sigurno ćete uočiti sličnosti kod istih znakova naročito kada je prisutan strah od nepoznatog.

Devica

Razumne i analitične, Device mrze neizvesnost i nesigurnost. Prezirno će odmahnuti rukom ako im ponudite da ulože kapital u nešto što bi im u budućnosti moglo doneti bogatstvo ili im naneti štetu. Radije će do kraja radnog veka ostati na istom radnom mestu, nego se otisnuti u pustolovinu s neizvesnim ishodom. Prilikom procene situacije više uzimaju u obzir moguće negativnosti, a na srećne okolnosti uopšte ne računaju.

Jarac

Jarčevi su prožeti brojnim strahovima i kočnicama. Spektar njihovih strahova počinje strahom od bede i zavisnosti pa ih najviše plaše poslovni rizici i nesigurna novčana ulaganja. Nikad neće uložiti nijedan dinar u nešto što dobro ne poznaju ili nosi izglede za gubitak. Ne vole ni kad neko iz njihove okoline preduzima nešto rizično jer se boje da bi se to moglo negativno odraziti i na njihovu situaciju. Skloniji su rizicima u ljubavi i seksu.

Rak

Spori, oprezni i nesigurni, Rakovi se nerado upuštaju u rizične poduhvate. Nepoverljivi su prema svemu novom, a kad donose sud o nečemu stranom i nepoznatom, oslanjaju se na intuiciju. Smatraju rizikom sve što ih izvlači iz kolotečine. Draža im je sigurna sutrašnjica nego iznenađenja, makar bila prijatna. Najviše ih plaši kockanje s ljubavlju i porodicom pa će u širokom luku zaobilaziti ono što bi moglo ugroziti njihovu ljubavnu vezu ili pokvariti porodične odnose.

Bik

Obožavatelji lagodnog života, Bikovi nisu veliki pobornici izleta u nepoznato. Većinom su nespremni i nesnalažljivi kad su posredi promene i uzbuđenja. Teško će pristati da žive u potpunu neznanju o onome šta će biti sutra. U velikoj se meri rukovode materijalnim vrednostima pa najvećim rizicima smatraju potrošnju, ulaganja i promenu posla. Vole da igraju na sigurno znajući da će im ulog biti vraćen.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde