Del Boy i Rodney opet zajedno! „Mućke“ se vraćaju na veliku scenu

“Mućke” ili u originalu “Only Fools and Horses” su dobile veliki broj nagrada i od kritike i od publike a imale su i veliki uticaj na britansku kulturu, budući da su neke replike iz serije ušle u svakodnevnicu a trotočkaš marke “Reliant Regal” je upravo zbog ove serije postao kultni automobil u Britaniji.

0
1461
mućke serija ponovo pozorište
Photo: Screenshot Instagram @onlyfoolsandhorseswork

Ikone britanske televizijske komedije „Mućke“ prave mjuzikl koji bi trebalo da bude prikazan 9. februara 2019. godine u Londonskom pozorištu „Rojal Hajmarket“.

Umetnički izraz, bio je projekat pisca Džona Salivana, koji je na njemu radio do 2011. godine kada je iznenada preminuo.

Da bi ispunio poslednju želju svog oca i u znak poštovanja njegovog nasleđa, sin Džona, Džim Salivan udružio je snage sa piscem i komičarom Polom Vajthausom da kreira potpuno nov britanski mjuzikl, na koji bi i Džon i britanska javnost bili ponosni.

Džim je najavio da će ovaj projekat biti nešto što do sad nije viđeno u Londonu.

Mjuzikl će kombinovati mnogo omiljenih scena iz originalnih epizoda sa novim materijalom i prikazati sve veoma voljene redovne likove iz TV serije: Rakel, Kasandra, Bojsi, Marlene, Triger, Denzil, Miki Pirs, Majk, barmen.

Takođe, nije najavljeno da će neko od prvobitnih glumaca učestvovati, jer su sada mnogo stariji od njihovih likova.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde