Melania Trump je spremila oštar odgovor za sve koji je prozivaju zbog šešira

Šešire poput onog koji je Melania odabrala za svoj put u Egipat u prošlosti su nosile brojne uticajne britanske, francuske, španske i italijanske vojne ličnosti koje su komandovale kolonijalnim vojskama u Africi, zbog čega je veliki deo javnosti njen modni odabir ocenio neprimerenim.

0
1355
melania trump poseta africi moda stil
Photo: Screenshot Instagram @24orelifestyle

Melania Trump završila je petodnevnu službenu posetu Africi, koja je bila ujedno i njeno prvo samostalno međunarodno putovanje bez prisutnosti predsednika Donalda Trumpa. Međutim, izgleda da američka prva dama nije ispunila sva očekivanja koji su stavljena pred nju. Neni stajlinzi izazvali su podsmeh na društvenim mrežama, pa čak i naišli na osudu javnosti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

She knew what she was doing when she chose this outfit. She is a racist just like her husband #melaniatrump #trump #notmypresident #colonizer #outfit #racism #kingsilky #already #likethepage #liveinthecastlewithkingsilky http://bit.ly/2y846hl

Објава коју дели LiveNDa Castle With King Silky (@liveinthecastlewithkingsilky) дана

Očigledno potpuno nesvesna afričke istorije, Melania je za turneju Afrikom odabrala moderno safari odelo tokom posj+eta Gani. Vrhunac je, naravno, bio stajling koji je odabrala za Egipat. Korisnici na internetu su je uporedili sa nizom filmskih zlikovaca – od Hanibala Lectora do Renéa Belloqa iz prvog dela ‘Indiane Jonesa’.

Među popularnijim komentarima na internetu bio je onaj u kojem Melaniju Trump upoređuju sa Michaelom Jacksonom u spotu pesme ‘Smooth Criminal’ iz 1988.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

I’m extremely disappointed no reporter asked her : Is Annie ok? #smoothcriminal #melaniatrump #michaeljackson #jokes

Објава коју дели David Crownson (@dcrownson) дана

Izgleda da je ovaj upravo ovaj Melanijin stajling nadmašio čak i čuveni modni gaf – Zarinu jaknu na kojoj je pisalo ‘Baš me briga. A vas?’ koju je obukla za posetu granici s Meksikom.

Nakon što je postala predmet sprdnje na Twitteru, Melania je odlučila da odgovori na prozivke i začepi usta zlim jezicima. Kada ju je novinarka zamolila da prokomentariše kontroverzu koju je u Egiptu izazvala svojim modnim odabirima, lepa Slovenka imala je spreman odgovor.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Първата дама на САЩ @flotus приключи африканската си обиколка с посещение в Египет, където разгледа пирамидите и сфинкса в Гиза. Тя отговори и на критиките, разразили се около бялата шапка, която носеше в Найроби, оприличена от мнозина на корковите шлемове, носени от европейските колонизатори в Африка. "Искам хората да се фокусират върху това, което правя, а не върху това, което нося". Вижте някои от най-красивите й тоалети от обиколката. Снимки – БГНЕС . . #melaniatrump #flotus #firstlady #usa #egipt #africa #travel #trip #fashion #instafashion #style #fashiongirl #fashiongram #follow #followforlike #l4l #pyramid #gyza #discoveregypt

Објава коју дели Vesti.bg (@vesti.bg_) дана

‘Znate šta, upravo smo završili jedno izvanredno putovanje, posetili smo Ganu, Malavi i Keniju, sada smo ovde u Egiptu. Želim da pričam o svom putovanju, a ne o onome šta nosim’, odgovorila je vidno iznervirana prva dama.

‘Ono šta radim jako je važno, sve ono što radimo s USAID-om i šta radim kroz svoje inicijative. Volela bih da se ljudi usredsrede na ono šta radim, a ne na ono šta nosim’, dodala je Melania.

Šešire poput onog koji je Melania odabrala za svoj put u Egipat u prošlosti su nosile brojne uticajne britanske, francuske, španske i italijanske vojne ličnosti koje su komandovale kolonijalnim vojskama u Africi, zbog čega je veliki deo javnosti njen modni odabir ocenio neprimerenim.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

I got a bad feeling about this. #getoffmyplane #melaniatrump #raidersofthelostark #maga

@ jstimets је поделио/ла објаву дана

Mnogi smatraju kako prva dama mora da posvetiti više pažnje odeći koju odabira za svoje javne nastupe, kao i to da mora imati na umu koje poruke šalje tim izborom.

‘Ni mi ne želimo da pričamo o tvojim modnim odabirima. Mi bismo radije pričali o poruci koju njima šalješ’, napisao je jedan ljutiti tviteraš nakon Melanijine izjave koju je dala za medije.

‘Za jednu ženu koja se razume u modu trebala bi znati da se modom šalju poruke, bilo političke ili neke druge’, napisala je druga osoba.

 

 

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde