Obuća jesen-zima 2017

0
882
obuca moda stil

Trend u obući za jesen/zimu 2017, koji preporučuju svetski dizajneri

Većina muškaraca i ne pokušava da razume duboku vezu između žene i njenih cipela.

Međutim, imajte na umu, da obuća može reci dosta o ličnosti jedne žene. Zanima li vas da li je ona ekstravagantna ili povučena, vatrena ili opuštena – pogledajte u cipele koje nosi, i sve će vam biti jasno!

zena moda obuca

Brojne studije koje su se bavile fenomenom zvanim CIPELE, došli su do zaključka da se sa velikom tačnošću može proceniti čak 90 % ličnosti jedne osobe, uključujući i njenu emocionalnu stabilnost, samo gledajući cipele koje je obula.

Ako ste ljubitelj obuće i pratite trendove, verovatno će vas zanimati šta su nam to svetski poznati dizajneri pripremili za sezonu jesen/zima 2017.

Ove jeseni spremite se za  „lansiranje“ !

cipele zena moda

Sve je počelo u martu mesecu sa Chanel-ovim međugalaktičkim avanturističkim modnim temama. Zatim je na red došao Gucci-jeva kolekcija za jesen/zimu 2017, pokušavajući da imitira sve vrste stvorenja iz orbite, inspirisan „old-school sci-fi“.

Od tog momenta, modni svet je utišao u beskonačnost, trežeći inspiraciju u budućnosti i svemirskom look-u. Šljokice i srebrni metalni tonovi postali su hit ove sezone.

Sve je u znaku futurističke vibracije. Ako ste ljubitelj dubokih srebrnih čizmica, koje do sada niste mogli da nosite, ove sezone je pravo vreme za to!

cizme moda stil

Stil 60-ih se vraća, zato pustite mašti na volju i uživajte u sljokicama i sjaju koji će obeleiti ovu zimu i uneti vedrinu u predstojećim hladnim danima.

Mogli bi ste imati svoju inter-galaktičku modnu avanturu u bojama metala i nezaobilaznim šljokičastim detaljima.

patike sljokice stil

Da li će to biti svetlucave sportske patike, salonke u boji metala ili pak upadljive čizme, kojima ćete razbiti monotoniju zimskih jednoličnih tonova? Na vama je da odlučite!

Dakle, ove zime se spremite za inter – galaktičko putovanje, spremite svoju obuću i odaberite planetu!

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde