Ovog člana kraljevske porodice posluga najviše voli, za njih on je čovek iz naroda

0
1305
Kraljevska porodica
Photo: Screenshot Instagram @thewindsorsfamily

Buckinghemskoj palati zaposleno je oko 1500 ljudi, a rad za britansku kraljevsku porodicu obavijen je, zapravo, velom tajne. Svi potpisuju ugovore o tajnosti pa malo toga izađe van zidina dvorca. Međutim, neke se stvari ipak saznaju. Pogotovo one zabavne.

Tako je glumac Matt Smith, koji u seriji „Kruna“ glumi princa Philipa u prve dve sezone otkrio da je upravo kraljičin suprug omiljeni član kraljevske porodice svih zaposlenih. Sa njima je pričao kad se pripremao za ulogu i istraživao Philipov život i ličnost.

„Sve što sam o njemu ikad čuo je da je neverovatno duhovit, jako pametan i jako popularan. U palati je najpopularniji od svih članova porodice. Ako ste pričali s bilo kojim zaposlenim, Philip im je uverljivo najdraži“, rekao je Smith.

Vojvoda od Edinburgha poznat je po svojoj neposrednosti, ali i čestim gafovima i čudnom humoru koji nije uvek primeren svim situacijama.
Verovatno je zato svima drag – ne shvata sebe ni svoju titulu preozbiljno.

„Vide ga kao čoveka iz naroda. Kraljevski protokol njemu nije toliko važan, a celog života je bio je buntovnik. Jednostavno voli da bude neposlušan. Prema svima je otvoren i sa svima popriča u prolazu, mislim da ga zato svi vole“, rekao je Smith.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde