Merilyn Monro je isuviše znala i čula o stvarima o kojima se ćuti

Teoretičar zavere smatra da su Marilyn ubili jer je htela da otkrije pravu istinu o vanzemaljskom životu koju je saznala od svog partnera.

0
597
merili-monroe

Snimci telefonskih razgovora Marilyn Monroe otkrilli su da je znala ‘pravu istinu’ o vanzemaljskom životu. Želela je svoje otkriće da podeli sa svima koje je saznala od svog ljubavnika.

Premda je od smrti holivudske dive Marilyn Monroe prošlo punih 57 godina, sumnjive okolnosti u kojima je izgubila život i dalje intrigiraju mnoge širom sveta i, šire gledano, pobornike onoga što se naziva teorijom zavere.

Ovih dana jedna od teorija je opet postala aktuelna, a povezana je s otkrićem vanzemaljskog života na Zemlji.

S obzirom da se zahuktala priča oko akcije ‘Storm Area 51’, kojom bi se, kao, trebalo osvojiti zabranjeno područje u američkoj saveznoj državi Nevadi, priča o Marylin i vanzemaljcima u Roswellu dobila je svoj kontekst.

merili-monroeZa teoriju je zaslužan istražitelj dr.Steven Greer, koji vodi Centar za istraživanje vanzemaljske inteligencije (CSETI), a smatra da se Marilyinin ljubavnik, bivši predsednik SAD-a John F. Kennedy izlajao na jastuku.

Poznato je da su njih dvoje bili u ljubavi, a Greer tvrdi da je Kennedy šapnuo Marilyn istinu o ‘Području 51’. Navodno joj je priznao da je video dokaze o ‘stvarima koje dolaze iz svemira’. Marilyn je, inače, vodila svoj dnevnik, radilo se o maloj crvenoj knjižici, pa je tamo zabeležila i tu crticu, smatra Greer.

Znala je previše i bez vanzemaljaca

Greer je to doznao, barem tako tvrdi, nakon što je došao u posed snimka telefonskog razgovora između Bobbyija Kennedyija, tada člana kabineta JFK-a, i same Marilyn koja je bila prisluškivana. Razgovor se vodio uoči njenog nestanka pa sve vodi tome da se zbog nacionalne sigurnosti trebalo čim pre ućutkati slavnu glumicu.

zabranjena zonaIpak, neki smatraju da ni vanzemaljci nisu bili potrebni da se ućutka Marilyn. Dovoljne su bile njene crtice iz te famozne crvene knjižice, a u kojima su se osim braće Kennedy nalazila brojni utjicajniji ljudi iz američke politike i javnog života. Značajno je da je dnevnik nestao ubrzo nakon njene smrti.

Marilyn je službeno umrla od predoziranja lekovima. Tada je imala 36 godina i bila je najveća zvezda svog doba. O tome dosta govore i 200 miliona dolara, koliko su njeni filmovi zaradili, a preračunato u današnje vrednosti, radilo bi se od fascinantne dve milijarde dolara.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde