Ovo je prava istina o odnosu Neri Oxman i Brada Pitta

Mesecima se pisalo i nagađalo kako je Brad Pitt, nakon razvoda od Angeline Jolie, napokon pronašao sreću u lepoj, pametnoj i uspešnoj umetnici i profesoru, Izraelki Neri Oxman. Ipak, izgleda da ta nagađanja nisu bila istinita, a pravu istinu otkrila je sama Neri Oxman!

0
505
bradd pit razvod ljubav
Photo: Instagram Screenshot @revistamariela

Stranice i stranice mogle su biti ispisane zbog nove ljubavne priče holivudskog lepotana, 54-godišnjeg Brada Pitta, kada su se pojavile informacije da je nakon razvoda od Angeline Jolie napokon pronašao sreću u lepoj brineti, 42-godišnjoj Neri Oxman.

Atraktivna brineta, pisalo se, nije ga osvojila samo lepotom, već i svojom inteligencijom, jer osim što je umetnica i arhitekta, predaje i na čuvenom Univerzitetu MIT.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели olisa.tv (@theolisatv) дана

Ali sve to nije dugo potrajalo, a sada se postavlja pitanje je li ikada išta i bilo među njima? Naime, Neri Oxman proteklog vikenda dala je izjavu za The New York Times rekavši kako ona i Brad Pitt nikada nisu bili u vezi i da je ona srećna sa svojim partnerom, investitorom i milionerom Williamom A. Ackmanom.

Ipak, to ne znači da nije imala lepe reči za holivudskog glumca: ‘On je jedan od posljednjih Mohikanaca u postnetflixovom Hollywoodu. On povezuje trenutno i bezvremensko, a to i je smisao kinematografije.’

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Neri Oxman (b.1976) "The intimate relationship between design and biology proposes a shift from consuming Nature as a geological resource to editing it as a biological one. And this journey from mining to growing is accelerating." -Neri Oxman, theeditorial.com Architect and designer Neri Oxman is the Sony Corporation Career Development Professor and Associate Professor of Media Arts and Sciences at the MIT Media Lab, where she founded and directs the Mediated Matter research group. Her team conducts research at the intersection of computational design, digital fabrication, materials science and synthetic biology, and applies that knowledge to design across disciplines, media and scales—from the micro scale to the building scale. Oxman’s goal is to augment the relationship between built, natural, and biological environments by employing design principles inspired and engineered by Nature, and implementing them in the invention of novel design technologies. Areas of application include architectural design, product design, fashion design, as well as the design of new technologies for digital fabrication and construction. Source: MaterialEcology.com #womenofarchitecture #nerioxman

Објава коју дели The Herstory Of Architecture (@womenofarchitecture) дана

Budući da je Brad Pitt poznat po svojoj zaluđenosti umetnošću i čak je učio o dizajnu, Neri je rekla kako bi volela da sarađuje s njim.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde