Nova make-up kolekcija Lancôme i modne kuće Proenza Schouler kreirana je sa akcentom na boju

Proizvodi iz zajedničke kolekcije prožeti su inovativnim duhom kreacija modne kuće Proenza Schouler, s primarnim naglaskom na boju i lepotu.

0
561
Lancôme x Proenza Schouler
Photo: Lancôme x Proenza Schouler

Lancôme već tradicionalno svake godine odabira modnog dizajnera s kojim će sarađivati na novoj kolekciji koja spaja modu i kozmetiku. Ovogodišnji je laureat američka modna kuća Proenza Schouler. Reč je o kultnom brandu savremene mode koju su 2002. osnovali američki dizajneri Jack McCollough i Lazaro Hernandez.

Dvojac, koji je redovno na top listama najtalentovanijih dizajnera generacije, ovom će prilikom u saradnji s Lancômom izraziti svoju progresivnu i izrazito individualnu viziju lepote.

„Moćna, upečatljivih i sa pigmentiranim bojama…“ – upravo ovim rečima Jack McCollough i Lazaro Hernandez opisuju kolekciju koju su kreirali za Lancôme.

Chroma Collection lancome srbija
Photo: Lancome Chroma Collection

„Nadahnuće smo potražili u ekspresivnoj snazi boja, želeći da kreiramo upešatljive nijanse i odvažne linije. Proučavali smo radove slikara poput Ellswortha Kellyja i Carmen Herrere, poznatih po prepoznatljivom, beskompromisnom pristupu boji i obliku.“

McCollough i Hernandez najprije su želeli da odaju počast Lancômeu kroz reinterpretaciju ruže, dugogodišnjeg zaštitnog znaka ove kozmetičke kuće. Redizajnirana u boji fuksije, narandžaste i svetlo plave, ostavlja utisak apstraktne geometrijske verzije izvornog cveta.

lancome kozmetika šminka
Lancome

Nova zbirka naziva Chroma Collection, temelji se upravo na ovom redizajnu.

Proizvodi su prožeti inovativnim duhom kreacija modne kuće Proenza Schouler, s primarnim naglaskom na boji. Iznimno mat formule omogućavaju kreiranje upečatljivih lookova kontrastnih boja, dok pigmentirane olovke stvaraju suptilnije efekte.

Svaka boja kreira snažan individualni učinak, nadahnjujući žene da se istaknu i izraze svoju osobnost i jedinstveni stil.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde