Instagram zvezda uči žene kako da ulove milijardere

Anna Bey promenila je svoj izgled i stajling kako bi se uklopila u visoko društvo, a to je uključivalo i odlazak pod nož. U vezi je s bogatim bankarom i podučava žene kako da udju u visoko društvo i ulovite bogataša!

0
831
Kako uloviti bogatog muškarca kurs
Photo: Instagram @schoolofaffluence

Instagrama zvezda koja podučava druge žene kako da ‘ulove’ milijardera otkrila je kako održava svoj bogati stil života preko ‘muškaraca s kojima je bila.’

Anna Bey (32), poznatija pod pseudonimom JetSetBabe, objasnila je kako je promenila svoj izgled da bi bila prihvaćena u visokom društvu, što je uključivalo i plastičnu operaciju nosa i jagodica.

– Ženama se ne bi smelo suditi zbog toga što uživaju u novcu svojih bogatih muževa, ali ne volim naziv za to ‘kopačica zlata’ (‘gold digger’) – izjavila je za Daily Mail.

Međutim, blogerika iz Londona, koja je u vezi s bogatim bankarom, dodala je da bi joj veza s nekim ko nema puno novca jako teško pala, komentirišući: „Prioritet mi je udoban način života„.

Gostujući u emisiji ‘This Morning’ Anna je objasnila kako je postala zavisna od luksuznog života.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anna Bey – School of Affluence (@schoolofaffluence) дана

Sa 18 godina sam došla u posetu Italiji gde sam upoznala jednog bogatog muškarca koji me uveo u ovaj stil života. Jako brzo sam se navikla na lepe stvari, a jednom kad se na to navikneš, jako teško je vratiti se starom životu. Iako smo prekinuli, održala sam taj luksuzan stil života zahvaljujući muškarcima s kojima sam bila u vezi – objasnila je Anna.

Promijenila je izgled kako bi se uklopila u visoko društvo, a to je uključivalo i odlazak pod nož.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anna Bey – School of Affluence (@schoolofaffluence) дана

“ Morate biti na nivou visokog društva. Postoje nepisana pravila kojih se svi moraju pridržavati “ – rekla je Anna.

“ To obično znači da se u potpunosti morate transformisati, svoj izgled, svoje ponašanje… Izgubila sam oko 15 kg. Uradila sam plastičnu operaciju nosa i punila obraze kako bih imala više jagodice “ – objasnila je Anna.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anna Bey – School of Affluence (@schoolofaffluence) дана

Anna vodi blog JetSetBabe i online školu koja se sastoji od časova na kojim podučava žene kako da uđu u najviše krugove društva i izlaze s bogatim muškarcima. Škola se zove School Affluence, a sve o ovim kursevima (ukoliko vam trebaju) možete saznati na njenoj web stranici.

kako uloviti bogatasa kurs
Photo: schoolofaffluence.com

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde