Ona se izdvaja: Ono što niko iz kraljevske porodice nikada neće uraditi, Meghan Markle je uradila

Za članove kraljevske porodice, koji su od rođenja učili mnogobrojna pravila, kršenje istih gotovo je nemoguće, ali kada ste novi u porodici i i tek četiri meseca obavljate dužnost supruge jednog princa, onda vam se greške neminovno događaju!

0
909
meghan markle gaf princeze
Photo: Instagram @eonlineau

Možda je vojvotkinja od Sussexa, ali Meghan Markle nije tipična pripadnica kraljevske porodice, odnosno još se uvek prilagođava na novonastalu situaciju. Tako je juče, tokom njenog prvog samostalnog pojavljivanja na otvorenju izložbe ‘Oceania’ na Kraljevskoj umetničkoj akademiji u Londonu, napravila popriličan gaf kada je izlazila iz automobila.

Naime, nakon što je stigla, izašla i rukovala se s domaćinom, Meghan je, baš kao i bilo ko drugi, zatvorila vrata automobila i krenula unutra. Ali to ne bi napravio neki drugi član kraljevske porodice jer im to ne priliči.

‘Ovo je prvi put da sam video princezu na javnom događaju koja sama zatvara vrata…’, napisao je jedan korisnik Twittera, a snimak je odmah postao viralan.

Međutim za Meghan to nije prvi put niti išta novo. Vrata automobila zatvorila je i prošle nedleje, kada je s majkom Doriom Ragland stigla u Kensingtonsku palatu na predstavljanje knjige ‘Together: Our Community Cookbook’, ali čini nam se kako joj taj čin zameraju samo stručnjaci za kraljevska pravila.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde