Sada su još srećniji: U dom Meghan Markle i princa Harryja stigo je novi član

0
1113
kraljevska porodica prinova pas
Photo: Screenshot Instagram @

Princ Harry i Meghan Markle odlučili su se na sledeći korak u braku, odlučivši se za da je vreme za novog člana porodice – psa. Prema pisanju portala People, vojvode od Sussexa su početkom leta nabavili psa, navodno labradora, koji sada čini novog člana njihove male porodice.

Poznato je kako je Meghan Markle zbog ljubavi prema princu Harryju iza sebe ostavila mnogo toga u Americi, a možda više od prekida glumačke karijere zabolelo ju je to što ne može sa sobom povesti svoja dva psa, bigla Guya i labradora Bogarta. Rastanak s psima bivšoj je glumici teško pao, pa joj je njen voljeni princ Harry odlučio nadoknaditi tu prazninu.

People je objavio vest kako princ Harry i Meghan Markle imaju novog člana porodice – psa vrste labrador, koji je u njihov dom, Nottingham Cottage u Kensingtonskoj palati stigao početkom leta.

Harryjev i Meghanin novi najbolji prijatelj biće im pratnja u mnogim šetnjama u Cotswoldskim brdima, gde par često odlazi kako bi pobegao od očiju javnosti.

Portpalor Kensingtonske palate odbio komentar na ovu temu, a navodno se novi član njihove porodice odlično snašao i bio je prisutan i na venčanju. People piše kako je pas celo vreme tokom šminke i frizure ležao kod Meghaninih stopala, a ako je suditi prema Meghaninoj neizmernoj ljubavi koju gaji prema životinjama, njen novi dlakavi prijatelj je sigurno iz dana u dan sve više uveseljava.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde